Nuntă de romi cu 170 de invitați, oprită de polițiști și jandarmi. Au fost aplicate amenzi de 10.000 de lei

Publicat: 21 08. 2020, 07:32

O nuntă de romi cu aproximativ 170 de participanți, organizată într-un salon de evenimente din Capitală, a fost oprită de oamenii legii, în noaptea de joi spre vineri.

Polițiștii din Capitală au fost sesizați, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.00, că dintr-un salon de evenimente se aude muzică și gălăgie.

Nuntă cu 170 de persoane în plină pandemie

Polițiștii din cadrul Secției 6 au aflat că în salonul de evenimente este organizată o petrecere la care participă circa 170 de persoane, nerespectându-se astfel legislația din starea de alertă.

Toți participanții au fost identificați și legitimați.

„Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, spun reprezentanții Poliției Capitalei.

Potrivit sursei citate, petrecerea a fost oprită, iar toate persoanele identificate au fost amendate.

Au fost date 30 de sancțiuni, în valoare de 14.000 de lei. “Una din amenzi a fost aplicată organizatorului”/ „Pelerinaj” la priveghiul lui Emi Pian. IMAGINI de la fața locului

Au fost date 30 de sancțiuni, în valoare de 14.000 de lei. “Una din amenzi a fost aplicată organizatorului

După ce zeci de oameni, fără măști și nerespectând regulile de distanțare, s-au îngrămădit în curtea liderului clanului Duduianu, au fost date 30 de sancțiuni, în valoare de 14.000 de lei.

Organizatori le-a cerut celor prezenți să iasă din curte la un moment dat, fiind o aglomerație foarte mare în curte, iar “Una din amenzi a fost aplicată organizatorului”, au declarat reprezentanții Poliției Capitalei.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă, la locuința acestuia din Rahova, acolo unde sute de persoane au așteptat sosirea cortegiului funerar. Din cauza aglomerației, rudele, prietenii dar și foarte mulți curioși aproape că s-au călcat în picioare în curtea interlopului.