O fostă Miss America și actriță în seriale de succes a murit la 48 de ani

Publicat: 29 10. 2020, 10:24

Fosta Miss America Leanza Cornett a murit la vârsta de 48 de ani.

Fosta Miss America 1993 avea doi copii și a murit din cauza unei răni puternice la cap, scrie The Sun.

Leanza Cornett, din Jacksonville, Florida, a avut nevoie de o intervenție de urgență la cap și a fost dusă la spital în data de 12 octombrie.

Organizația Miss America a confirmat moartea femeii, descrisă drept „un spirit frumos”.

Fostul ei soț, prezentatorul tv Mark Steines, a declarat că familia își va amini mereu de clipele minunate petrecute alături de Leanza.

Leanza Cornett a jucat și în seriale precum CSI: Crime Scene Investigation, Saved by the Bell: The New Class, Grown UPs și Weeds.

Soția lui John Travolta a murit la 57 de ani. Actrița Kelly Preston s-a luptat doi ani cu cancerul de sân

Kelly Preston, soția actorului John Travolta, a murit la vârsta de 57 de ani. Actorul a confirmat vestea tristă în luna iulie, pe rețelele de socializare.

Kelly Preston a pierdut o luptă crâncenă cu cancerul mamar, pe care o ducea de doi ani, scrie Daily Mail.

Actorul John Travolta a confirmat decesul soției sale actrițe pe Instagram: „Cu foarte mare tristețe vă anunț că frumoasa mea soție, Kelly, a pierdut lupta de doi ani cu cancerul mamar. A luptat curajos, cu dragostea și susținerea a multora din jur”.

A murit actrița Conchata Ferrell din celebrul serial „Doi bărbați și jumătate”: „Plâng pentru femeia pe care nu o voi mai vedea” / VIDEO

Una dintre cele mai populare actrițe din America a murit la vârsta de 77 de ani. Timp de 12 sezoane, Conchata Ferrell a interpretat-o pe Berta, menajera din serialul „Doi bărbați și jumătate”. Conchata a avut două nominalizări la premiile Emmy.

A murit actrița Diana Rigg, celebră pentru rolurile din „Game of Thrones” și „The Avengers”

A murit Diana Rigg, actriţa britanică cunoscută pentru rolul Emma Peel din serialul TV cult din anii ’60 ‘„The Avengers” şi Olenna Tyrell din „Game of Thrones”.