Soția lui John Travolta a murit la 57 de ani. Actrița Kelly Preston s-a luptat doi ani cu cancerul de sân

Redactor:
Silviu Bănilă

Kelly Preston, soția actorului John Travolta, a murit la vârsta de 57 de ani. Actorul a confirmat vestea tristă în noaptea de duminică spre luni, pe rețelele de socializare.

Kelly Preston a pierdut o luptă crâncenă cu cancerul mamar, pe care o ducea de doi ani, scrie Daily Mail.

Actorul John Travolta a confirmat decesul soției sale actrițe pe Instagram: „Cu foarte mare tristețe vă anunț că frumoasa mea soție, Kelly, a pierdut lupta de doi ani cu cancerul mamar. A luptat curajos, cu dragostea și susținerea a multora din jur”.

John Travolta și Kelly Preston, o poveste de dragoste nemuritoare

Actrița și fostul model Preston și Travolta s-au căsătorit în urmă cu 29 de ani și erau scientologi. Aceștia au doi copii, Ella, de 20 de ani și Benjamin, de nouă ani. Un alt fiu al lui Travolta, Jett, a murit în 2009 la vârsta de 16 ani.

Travolta a adăugat: „Dragostea și viața lui Kelly vor fi mereu în memoria noastră. O să îmi iau un răgaz pentru a fi alături de copiii îndurerați, care și-au pierdut mama, deci vă rog să mă iertați dacă nu mai auziți o vreme de noi. Dar vă anunț că o să simt dragostea voastră minunată în săptămânile și lunile pe care le avem înainte, pentru a ne vindeca”.

„Nu am întâlnit pe cineva atât de curajos, puternic, frumos și iubitor ca tine”, a declarat fiica actriței, Ella.

Preston s-a născut în Honolulu, Hawaii și a studiat la University of Southern California. Actrița s-a logodit cu Travolta în 1991 în Gstaad, Elveția. În luna septembrie a aceluiași an, cei doi s-au căsătorit.

Ultimul ei mesaj pe Instagram celebra Ziua Tatălui, în luna iunie.

Fiul lui John Travolta, Jett, a murit la 16 ani

Aceasta nu este prima tragedie din viața actorului John Travolta. În ianuarie 2009, fiul său, Jett, a murit în timpul unei călătorii cu familia în Bahamas, după ce s-a lovit la cap în cadă, în urma unei crize.

Inchide