Ozana Barabancea a ajuns la secția de poliție! Ce s-a întâmplat cu vedeta

Publicat: 23 08. 2020, 08:20

Ozana Barabancea a ajuns de urgență la poliție, deoarece este hărțuită și terorizată de o persoană care a făcut un cont de socializare folosindu-se de numele ei! În ultima vreme, hărțuitoarea a devenit foarte agresivă și Ozana a decis să ia atitudine, deși pune acest comportament pe seama pandemiei de Covid.

Ozana Barabancea a depus sesizare la poliție, vedeta plângându-se că a fost terorizată zile la rând, scrie bzi.ro. Mai mult, persoana rău intenționată a făcut un cont pe numele artistei și a început să facă glume nesărate la adresa ei. Ținta persoanei respective erau chiar fotografiile Ozanei.

„Și-a făcut cont cu numele meu pe TikTok”

„Eu am fost abordată de o persoană acum două săptămâni, cred ca era o puștoaică, ce și-a manifestat dorința de a mi face o pagină de fani. Eu am refuzat-o! A devenit agresivă și mi-a tot scris de pe 7-9 conturi! Am apucat să i le raportez la timp! Apoi și-a facut cont cu numele meu pe Tik Tok! Apoi, aici a făcut tot felul de grupuri în care eu sunt ținta miștourilor ei!

Cred că acest comportament e de la pandemie, încerc să-i găsesc o scuză, dar cred că e imposibil! Am simțul umorului și țin la glumă, dar asta e instigare la ură, e blasfemie și mi-a pierit orice zâmbet. Am făcut sesizare la poliție și vor fi identificate toate IP-urile și toți vor răspunde in fața legii”, a scris Ozana Barabancea pe contul ei de Instagram.

Luna iunie: Ozana Barabancea, infectată cu noul coronavirus?! ”A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja la spital!” + Reacția exclusivă a juratei de la Antena 1 (SURSE)

GÂNDUL.RO a dezvăluit, în luna iunie, ÎN PREMIERĂ ABSOLUTĂ faptul că Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul coronavirus și transportat cu izoleta la ”Matei Balș”. Ulterior, am publicat, ÎN EXCLUSIVITATE, o nouă informație-bombă. Potrivit unor surse medicale, cunoscuta ”jurată” de la Antena 1, Ozana Barabancea, a fost internată, după ce teste de ultimă oră au arătat că este infectată și ea cu virusul Covid-19.