Petru Movilă, vicepreședinte PMP: „Domnilor Cîțu, Ciolacu, Rafila, Arafat și ceilalți nu vă mai certați, mai ales în public”

Publicat: 10 12. 2021, 19:18
Petru Movilă, vicepreședinte PMP / Sursă Foto: Facebook
Vicepreședintele PMP, Petru Movilă, a lansat un îndemn la calm, pe Facebook, pentru politicienii români aflați în acest moment la putere. Potrivit acestuia, Cîțu, Ciolacu, Rafila, Arafat și ceilalți oameni politici nu ar trebui să se mai certe.
Petru Movilă subliniază în textul său că suntem deja la un nivel foarte scăzut al încrederii populației în măsurile instituționale decise și aplicate, până acum, de instituțiile statului.
„Domnilor Cîțu, Ciolacu, Rafila, Arafat și ceilalți nu vă mai certați, mai ales în public, pe măsurile ce trebuiesc luate pentru combaterea efectelor pandemiei și protejarea vieții românilor.
Suntem deja la un nivel foarte scăzut al încrederii populației în măsurile instituționale decise și aplicate, până acum, de instituțiile statului. Probabil, toți românii au crezut că odată cu noua alianță USL 2, peste 65% susținere parlamentară, lucrurile vor fi altfel. Demonstrați că se poate și că viața oamenilor e mai presus de polemica și gâlceava dintre partide”, a spus politicianul.