Sandra Izbașa, la două zile după ce s-a întors de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA: „Îmi e dor de antrenamente”

Publicat: 16 08. 2012, 13:18
Actualizat: 25 06. 2013, 17:34

Campioana olimpică Sandra Izbașa a declarat joi, la sediul COSR, că îi lipsesc antrenamentele de la baza sportivă de la Izvorani, dar a precizat că vacanța este binevenită după Jocurile Olimpice de la Londra.

„Eforturile ne sunt recompensate, nu îmi mai doresc să primesc nimic acum. Cu mașinile mă înțeleg foarte bine, deși nu am făcut drumuri mai lungi decât până la Izvorani. Îmi e dor de antrenamente. Încerc să mă mai mișc cât de cât până voi începe pentru a fi în formă. Dar mă simt bine și așa, în vacanță”, a declarat Sandra Izbașa.

Sportivii români medaliați la Jocurile Olimpice de la Londra, Sandra Izbașa, Alin Moldoveanu, Cătălina Ponor, Alina Dumitru, Corina Căprioriu, Roxana Cocoș, Tiberiu Dolniceanu, Rareș Dumitrescu, Gelu Zalomir, Alexandru Sirețeanu, Larisa Iordache, Răzvan Martin, Diana Bulimar și Diana Chelaru, au primit joi, din partea firmei Samsung, sponsor al Comitetului Olimpic Internațional, câte un telefon mobil Samsung S3.

România a fost reprezentată la JO de 103 sportivi la 15 discipline și a încheiat competiția pe locul 27 în clasamentul pe națiuni, cu nouă medalii (2-5-2): aur – Alin Moldoveanu (tir) și Sandra Izbașa (sărituri); argint – Alina Dumitru, Corina Căprioriu (ambele judo), Roxana Cocoș (haltere), echipa masculină de sabie, Cătălina Ponor (sol); bronz – echipa feminină de gimnastică și Răzvan Martin (haltere).