Sediul central al PRM a fost spart pentru o lustră și o statuetă. Care ar fi adevărata „țintă”

Publicat: 22 05. 2018, 17:03
Actualizat: 28 09. 2018, 09:07

This browser does not support the video element.

Sediul central al Partidului România Mare (PRM) a fost spart luni, hoții sustragând mai multe bunuri, precum și documente privind activitatea partidului, se arată într-un comunicat transmis de formațiunea politică.

În urma sesizării făcute de reprezentanții partidului, un echipaj al poliției s-a deplasat la fața locului, mai arată sursa citatăă.

„Polițiștii au constantat intrarea prin efracție în interiorul partidului, precum și lipsa unor bunuri materiale. Există, de asemenea, suspiciunea că cei care au spart sediul au sustras documente importante ale organizatiei, dat fiind ca dulapul de metal în care se aflau acestea a fost găsit deschis, iar multe dosare cu documente răvșite pe podea”, se arată în comunicatul de presă.

„În dimineața de 21 mai 2018 Secția 6 poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că la sediul central al unui partid, clădire aflată pe raza sectorului 2, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras un bust turnat în bronz, cabluri electrice și alte mici bunuri. La fața locului s-a deplasat echipa operativă a subunității de poliție care a efectuat cercetarea și a demarat investigațiile în cauză. În urma activității deșfăsurate a fost recuperată statueta și predată partii vătămate. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în vederea identificării autorilor și pentru recuperarea integrală a prejudiciului”, transmite Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.