UPDATE: Sinucidere în Sectorul 1 al Capitalei! Un bărbat de 35 de ani s-a aruncat de la etajul 25 al unei clădiri de birouri

Publicat: 05 01. 2023, 07:04
Actualizat: 05 01. 2023, 07:16

Un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a aruncat de la etajul 25 al unei clădiri de birouri din Sectorul 1 al Capitalei, unde se află un cunoscut restaurant.

UPDATE: A fost deschis un dosar de moarte suspectă

„În cursul serii de 4 ianuarie 2023, în jurul orei 22.20, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la terasa unui imobil, din Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliția București.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Incidentul a avut loc miercuri seară la etajul 25 al clădirii Ana Tower din nordul Capitalei. Din păcate, persoana în cauză a decedat pe loc.

Din primele informații, acesta s-ar fi aruncat în gol chiar din incinta restaurantului.

Tânărul de 35 de ani ar fi luat cina singur la restaurantul din București. Apoi, el a ieșit pe terasa localului și s-a aruncat în gol de la etajul 25, spun surse apropiate anchetei.

Vă recomandăm să citiți și: