Tânără violată și jefuită în casă de un individ mascat, care s-a cățărat până la fereastra de la etajul 1, în Capitală

Publicat: 22 09. 2020, 09:37
Foto - caracter ilustrativ

O tânără din Capitală a fost jefuită și batjocorită în casă de un individ de 40 de ani, care s-a cățărat până la o fereastră de la etajul 1 și a pătruns în locuință. Agresorul, care a făcut mai multe victime, a fost reținut, luni, de polițiști.

Potrivit oamenilor legii, în dimineața de 3 septembrie, în jurul orei 5.30, prin apel 112, polițiștii au fost sesizați de o persoană cu privire la faptul că fiica ei, majoră, în timp ce se afla singură în locuința familiei, a fost agresată sexual și i-au fost furați banii, de către un individ cu mască, scrie observatornews.ro.

Tâlharul intra peste oameni în casă și îi teroriza

Cazul a fost preluat de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, iar din primele date a rezultat că bărbatul a intrat pe geamul ce fusese lăsat deschis, la etajul 1, unde, prin amenințarea unui obiect ascuțit, ar fi agresat-o sexual și deposedat-o de bani pe victimă.

După ce un cuplu a reclamat la poliție o tâlhărie trasă parcă la indigo, polițiștii au concluzionat că este vorba de același individ, în jur de 40 de ani, cunoscut cu antecedente penale, care pătrunde în casele oamenilor și îi terorizează.

În după-amiaza de 21 septembrie, bărbatul a fost depistat și condus la audieri, iar la adresa unde locuia polițiștii au găsit mai multe probe care îl incriminează.

Bărbatul de 40 de ani a fost reținut și va fi prezentat magistraților cu propunere legală. El este acuzat de viol și tâlhările calificată (două acte materiale).

Explicația șocantă a unui pedofil, care a violat un copil de 6 ani: Nu am vrut să merg la o femeie străină, să-mi stric casa

Un bărbat din județul Iași, care a violat în repetate rânduri un  minor, a primit doar jumătate de pedeapsă din maximul posibil, din partea judecătorilor, după ce și-a motivat fapta în instanță. Bărbatul a explicat că soția lui este plecată din țară și nu a vrut să o înșele cu altă femeie.

Marian Loghin, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Maxut, județul Iași va săvârși o pedeapsă de 7 ani de închisoare pentru viol asupra unui minor și agresiune sexuală, dacă sentința nu va suporta modificări.