Explicația șocantă a unui pedofil, care a violat un copil de 6 ani: Nu am vrut să merg la o femeie străină, să-mi stric casa

Redactor:
Ana Matei
Explicația șocantă a unui pedofil, care a violat un copil de 6 ani: Nu am vrut să merg la o femeie străină, să-mi stric casa
Explicația șocantă a unui pedofil, care a violat un copil de 6 ani. Foto: Pexels

Un bărbat din județul Iași, care a violat în repetate rânduri un  minor, a primit doar jumătate de pedeapsă din maximul posibil, din partea judecătorilor, după ce și-a motivat fapta în instanță. Bărbatul a explicat că soția lui este plecată din țară și nu a vrut să o înșele cu altă femeie.

Marian Loghin, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Maxut, județul Iași va săvârși o pedeapsă de 7 ani de închisoare pentru viol asupra unui minor și agresiune sexuală, dacă sentința nu va suporta modificări.

Bărbatul locuiește alături de rude și fiul său minor, iar soția este plecată la lucru în Cipru, aceasta venind acasă de 2 ori pe an.

Marian Loghin l-a violat în repetate rânduri pe colegul de clasă al fiului său, un băiat de 6 ani, care locuiește pe aceeași stradă cu el.

Victima lui Marian, un băiețel de 6 ani, coleg cu fiul său

Prima agresiune sexuală a avut loc în iulie 2017, când victima și fiul agresorului se jucau pe calculator. Bărbatul și-a trimis fiul la magazine pentru a rămâne singur cu cel care avea să-I devină victimă.

“În momentul în care fiul său a plecat spre magazin, inculpatul a ridicat pe persoana vătămată minoră de la calculator, unde acesta se juca, şi, profitând de incapacitatea acestuia de a înţelege semnificaţia anumitor acte, precum, şi de relaţia de autoritate pe care o avea asupra acestuia, l-a aşezat pe patul din cameră, şi-a dat jos pantalonii şi lenjeria intimă şi i-a solicitat persoanei vătămate să-i frece penisul”, au precizat judecătorii, în motivarea sentinţei.
Judecătorii au mai precizat că agresorul a întreținut și un act sexual oral cu minorul.

Bărbatul l-a agresat sexual de mai multe ori pe copil în acea perioadă, ultima agresiune sexuală având loc în decembrie, 2018, când victim a mers cu colindul la Amrian Loghin.

După fiecare agresiune, individual îi oferea copilului 2-3 lei și îi cerea să nu povestească nimănui ce s-a întâmplat.

La audieri, Marian Loghin a oferit o justificare cel puțin șocantă. Bărbatul a mărturisit că a preferat să profite d eun copil, decât să-și înșele soția plecată din țară.

Justificarea faptelor oribile: „Nu am vrut să-mi stric casa”

„Inculpatul şi-a justificat gestul prin aceea că, întrucât soţia sa era plecată din ţară, iar el simţind nevoia de a face sex, a preferat să se masturbeze şi să îşi satisfacă plăcerile sexuale cu , decât să , întrucât nu a vrut , precizând şi că, în momentele în care întreţinea acest gen de raporturi sexuale cu persoana vătămată minoră, simţea , care îl făceau să se simtă mai bine decât atunci când se masturba singur”, se mai arată în motivarea judecătorilor.

Pedeapsa maxima pentru viol asupra unui minor este de 12 ani, iar pentru agresiune sexuală este de 10 ani, însă după audieri, Marian Loghin a primit o pedeapsă de 7 ani de închisoare. Dacă sentința ca rămâne definitive, individual va trebui să plătească și daune morale de 50.000 de lei.

EXCLUSIV | Buget incredibil de mare pentru o echipă din România pentru a visa la...
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
FOTO. Cum a ajuns să arate fosta campioană mondială la gimnastică! Românca s-a retras și...
Părinții lui sunt actori celebri, dar el mănâncă din gunoaie. Povestea este șocantă
Sistem imunitar vs. Coronavirus: Cât timp durează imunitatea după COVID-19? Studii efectuate şi clarificări OMS
Donald Trump a adus în discuție România în contextul scandalului Hunter Biden. Reacția lui Klaus...
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
A venit acasă și le-a spus părinților că și-a făcut o nouă prietenă la școală....
După aproape 2.000 de ani, o descoperire INCREDIBILĂ despre impunătorul împărat TRAIAN, care l-a învins...
Vedete din România care au apărut în Playboy. Gimnastele care au lăsat TOT la vedere...
Veste proastă pentru 7 milioane de pensionari. Ce se întâmplă cu mărirea pensiilor
Sărbătoare mare vineri în calendarul ortodox: Ce nu ai voie să faci pe 23 octombrie...
Când simți „un gâdilici” în gât virusul și-a croit deja calea în organism. Remediul care...
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Inchide