Thomas Oppermann, unul dintre cei mai influenți politicieni germani, a murit subit la 66 de ani

Publicat: 26 10. 2020, 08:44
Actualizat: 26 10. 2020, 08:50
Thomas Opperman, unul dintre cei mai influenți politicieni germani, a murit subit la 66 de ani / Foto: Twitter / Thomas Oppermann

Thomas Oppermann, vicepreședintele Parlamentului german, a murit subit, după ce s-a prăbușit în timpul unei transmisiuni tv.

Politicianul SPD și totodată vicepreședintele Budestag, Thomas Oppermann, a murit luni, la 66 de ani, informează dw.com.

Ministrul Muncii și colegul din SPD Hubertus Heil a confirmat – pe Twitter – decesul „subit” al lui Oppermann.

„Vestea morții neașteptate a colegului și camaradului meu Thomas Oppermann mă întristează profund. Thomas a fost mereu în slujba țării și a partidului social democrat, cu pasiune și înțelegere. Condoleanțele mele familiei”, a anunțat Heil.

Încă un politician din România a murit de COVID! Era internat la secția ATI și a suferit și un AVC

Ionesie Ghiorghioni, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, a murit din cauza noului coronavirus, la vârsta de 68 de ani. Acesta era internat la secția ATI a Spitalului de Urgență din Reșița!

De ce a murit Dragoș Turcitu, politicianul de 44 de ani vindecat de COVID-19? Concluzia medicilor legiști

Medicii legiști de la Spitalul Judeșean de Urgență Slatina au expertizat trupul neînsuflețit al lui Dragoș Turcitu, care fusese a decedat după ce a avut rezultat negativ la două teste pentru COVID-19 și au stabilit că acesta a murit în urma unui infarct.

Dragoş Turcitu, bărbatul de 44 ani care a fost externat, sâmbătă, din Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, după zece zile de spitalizare şi două teste negative pentru noul coronavirus, a murit în urma unui infarct miocardic.

Românul ales primar în Germania, despre prejudecăți în politică: „Am vorbit cu Dominic Fritz despre asta…”

Timișoara a fost „cucerită” de germanul Dominic Fritz, dar iată că la Gorlitz, în Germania, este edil un român. Octavian Ursu a câștigat alegerile pe 1 august 2019 și a discutat cu Fritz despre provocările politice.