De ce a murit Dragoș Turcitu, politicianul de 44 de ani vindecat de COVID-19? Concluzia medicilor legiști

Redactor:
Madalina Prundea
De ce a murit Dragoș Turcitu, politicianul de 44 de ani vindecat de COVID-19? Concluzia medicilor legiști
Politician a decedat după două teste negative pentru COVID-19. Dragoș s-a prăpădit la câteva ore de la externare / foto: adevărul.ro

Medicii legiști de la Spitalul Judeșean de Urgență Slatina au expertizat trupul neînsuflețit al lui Dragoș Turcitu, care fusese a decedat după ce a avut rezultat negativ la două teste pentru COVID-19 și au stabilit că acesta a murit în urma unui infarct.

Dragoş Turcitu, bărbatul de 44 ani care a fost externat, sâmbătă, din Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, după zece zile de spitalizare şi două teste negative pentru noul coronavirus, a murit în urma unui infarct miocardic.

În urma expertizei medicale, cauza decesului lui Dragoș Turcitu a fost un infarct miocardic, relateaă Adevărul, care citează surse neoficiale, şi o suferinţă cronică a inimii.

A făcut cumpărături pentru soția aflată în izolare

Fostul director al Serviciului Județean de Pază Olt, Dragoș Turcitu, a murit sâmbătă, 1 august, la câteva ore de la externare, după ce a fost tratat de coronavirus. Dragoș Turcitu, din Slatina, a fost internat zece zile la Spitalul Județean Slatina din 22 iulie 2020, unde a fost tratat pentru COVID-19. El a fost externat după două teste negative pentru noul coronavirus.

Potrivit jurnaliștilor Adevărul, după externare, în drum spre casă, Turcitu a făcut cumpărături, pentru că partenera sa de viaţă era se în izolare. După ce a ajuns acasă, a făcut un duş, iar la ieşirea din baie ar fi spus că nu se simte bine şi că simte durere în braţul stâng. Potrivit sursei citate, iniţial, i-ar fi spus soţiei să nu sune încă la numărul unic de urgență, pentru că simte că îşi revine. Starea sa s-a agravat însă, iar echipajele de intervenție nu l-au putut readuce la viaţă, după aproximativ o oră de manevre de resuscitare.

Inchide