Țiriac și Szabo au găsit un teren de 7.000 de metri pătrați pentru construirea unui patinoar: este undeva în sectorul 4

Publicat: 12 05. 2015, 16:16

„Am discutat cu domnul Țiriac și am identificat un teren împreună, undeva în Sectorul 4. Mai sunt însă câteva etape prin care trebuie să trecem. Să sperăm că vom avea cât mai repede un patinoar în București. Unul dintre obiectivele mele este să demarăm lucrările la patinoar. Am identificat până acum terenul, care este de 7.000 de metri pătrați”, a declarat Szabo.

Referitor la demolarea Patinoarului „Mihai Flamaropol” și ridicarea unuia nou, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea, a afirmat că va discuta cu reprezentanții Primăriei Capitalei, proprietarul clădirii, pentru a afla stadiul lucrării: „E la Primăria Capitalei? După amiază mă voi interesa care este situația. Vom face o corespondență cu Primăria Capitalei să vedem care este situația și dacă sunt hotărâți să înceapă construcția, noi putem să-i ajutăm. Așa am făcut cu toată lumea”.

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea, și ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, au participat, marți, la Sala Polivalentă din Capitală, la un eveniment în cadrul căruia au fost predate o sută de microbuze către cluburi și federații sportive.