Trei români au sechestrat și violat o femeie în Anglia timp de 11 ore. Ce pedepse au primit

Publicat: 03 02. 2022, 12:04
Actualizat: 03 02. 2022, 12:15
Sursa: Greater Manchester Police

Trei bărbați români au sechestrat o femeie în Anglia, pe care au violat-o pe rând, timp de 11 ore. Cei trei au primit acum, împreună, o pesdeapsă de 36 de ani de închisoare, scrie presa britanică.

Adrian Voicu, în vârstă de 31 de ani, Sandokan Pachiu, de 40 de ani, și Constantin Dumitru, de 24 de ani, au supus o femeie de 44 de ani la 11 ore de calvar.

Potrivit Poliției din Manchester, citată de BBC,  femeia a fost atrasă într-un apartament din Leigh, cu promisiunea că va primi o băutură caldă.

Cum a fost atrasă femeia în apartament

La momentul când a fost abordată de către Adrian Voicu, ea era singură în fața unui centru pentru persoane fără adăpost. Cu câteva momente mai devreme, ceilalți doi, care nu aveau un domiciliu stabil, au intrat într-un apartament de vizavi de centru.

Acolo, cei trei români au supus-o la un calvar greu de imaginat, abuzând-o sexual timp de 11 ore. După ce a a acceptat să intre într-un apartament, unde i s-a promis ceva de mâncare și o băutură caldă și ceva de mâncare, cei trei români au început să o violeze pe rând.

Femeia a putut pleca în cele din urmă după 11 ore, iar incidentul a fost raportat poliției. Ei au fost arestați și au rămas în custodie, la 48 de ore de la incident, potrivit polițiștilor britanici.

Totul s-a întâmplat în luna iunie a anului trecut. Recent, cei trei au fost găsiți vinovați de instanță pentru infracțiunile acuzații de viol și sechestrare.

Adrian Voicu a fost condamnat la 13 ani de închisoare, în timp ce Pachiu și Dumitru au fost primit o pedeapsă privativă de libertate de 11 ani și jumătate.