Un bărbat din Marea Britanie a condus fără permis mai bine de șapte decenii

Un bărbat din Marea Britanie a condus fără permis mai bine de șapte decenii
Un bărbat din Marea Britanie a condus fără permis mai bine de șapte decenii / Foto: Pixabay.com - ilustrativ
Publicat: 28/01/2022, 10:20

Un bărbat din Marea Britanie, oprit de poliție, le-a spus oamenilor legii că a condus fără permis auto și asigurare mai bine de 70 de ani.

În timp ce patrula, poliția britanică l-a oprit, miercuri seară, pe bărbat lângă un magazin Tesco Extra, din Nottingham, Marea Britanie, scrie BBC.

Polițiștii au spus că șoferul, născut în anul 1938, le-a spus că a condus fără permis sau asigurare de la 12 ani și nu a fost niciodată oprit de poliție.

Oamenii legii din Bulwell au transmis pe Facebook că, din fericire, șoferul fără permis nu a provocat niciun accident, în toți cei 70 de ani de când este „șofer de ocazie”.

Poliția a atenționat însă că șoselele din Marea Britanie sunt împânzite de camere de supraveghere și șoferii fără asigurare vor fi identificați în cel mai scurt timp, ceea ce va duce, inevitabil, și la identificarea lor, în cazul în care nu dețin permis de conducere.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult