Turist dispărut de pe un ponton din Tulcea, găsit înecat în canalul Șontea Lată

Publicat: 15 09. 2020, 21:37
Actualizat: 17 09. 2020, 22:46

Un turist, în vârstă de 41 de ani, s-a înecat în canalul Șontea Lată, din județul Tulcea. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Tulcea, cadavrul a fost găsit marți după-amiază.

Bărbatul a fost căutat toată ziua de pompieri, după ce reprezentanții ISU Tulcea au fost sesizați după ce bărbatul nu a mai fost văzut de cei de pe ponton din seara zilei de luni.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit bărbatul.

Destin tragic pentru un elev de 14 ani. S-a înecat în prima zi de școală, după ce a mers la scăldat cu alți colegi

Luni, 14 septembrie, imediat după ce a plecat de la școală, un băiat de 14 ani s-a dus la scăldat în râul Mureş, dar nu a mai ieșit la suprafață.

Cadavrul elevului a fost găsit, marți, de către scafandrii Detaşamentului de Pompieri Arad, la o adâncime de aproximativ şapte metri.

Luni seara au fost oprite căutările, din cauza întunericului, iar marţi dimineaţă, la ora 08:00, au fost reluate.

În total, pompierii au căutat în apele Mureşului aproximativ zece ore, luni şi marţi, folosind scafandri, a declarat prtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, potrivit Agerpres.

Trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit la o distanţă de câteva zeci metri faţă de locul în care a intrat în apă, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Tragedie pe litoral: Un student eminent, fiu de preot, s-a înecat în stațiunea Olimp

Un student eminent în vârstă de 20 de ani s-a înecat în stațiunea Olimp, din Constanța. Tânărul se dusese pe litoral cu prietenii lui și s-a aventurat în marea agitată, deși era arborat steagul roşu.

Studentul care s-a înecat duminică în stațiunea Olimp, din Constanța, era fiul unui preot. De asemenea, acesta era un student eminent la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.