Ultima oră! Când se va înscrie Nicușor Dan în PNL: „Sunt extrem de preocupat de…”

Publicat: 05 10. 2020, 08:29
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Nicușor Dan discută cu Ludovic Orban și Lucian Bode la Ministerul Transporturilor. Subiectul: Proiectele de infrastructură pentru Capitală

Nicușor Dan, primarul ales al Bucureștiului, a fost luat la „bani mărunți” în legătură cu eventuala sa înscriere în PNL. Acesta a spus însă că este mai preocupat de București în următoarele luni, decât de viața profesională.

„O să dau acelaşi răspuns ca domnul premier. Viaţa mea profesională e lungă din momentul acesta. În momentul acesta am mari dificultăţi în a ţine la suprafaţă acest oraş. Sunt extrem de preocupat de următoarele luni din viaţa Bucureştiului şi asta este suficient pentru mine. Reflectez la o intrare în politică. Pentru acest moment este răspunsul pe care vi l-am dat”, a declarat Nicușor Dan, duminică seară, la România TV.

Orban: „Dacă va veni un moment…”

Premierul Orban a fost însă mai deschis și a spus că „o să discute cu mare bucurie” cu Nicușor Dan, dacă edilul dorește să se înscrie în PNL.

„Dacă va veni un moment să discutăm despre acest subiect o să îl discut cu mare bucurie. Acum chestiunea noastră principală e să discutăm despre soluţiile pentru Bucureşti”, a spus Ludovic Orban.

„Asta este o decizie pe care trebuie să o gândească Nicușor Dan. Deocamdată, nu discutăm acest subiect. Deocamdată, Nicușor Dan a fost ales cu sprijinul nostru și cu sprijinul celor de la USR-PLUS, dar mai ales prin votul bucureștenilor, care așteaptă”, a mai explicat Orban în ediția de marți a emisiunii „Dosar de politician”, moderată de Silviu Mânăstire la B1TV.

Nicușor Dan, despre sistemul de termoficare din București: O să urmeze o iarnă foarte grea! Sistemul nostru este mult mai prost decât acum 4 ani

Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei avertizează asupra faptului că în București va fi o iarnă grea, din cauza sistemului de termoficare care este „mai prost” decât acum 3-4 ani.

Nicușor Dan a constatat că termoficarea, poluarea și traficul sunt cele mai acute probleme ale Bucureștiului.