Un agricultor din Vrancea a descoperit două persoane decedate, într-o mașină răsturnată într-un lan de porumb

Publicat: 01 09. 2020, 20:37
Actualizat: 01 09. 2020, 23:16
Un agricultor din Vrancea a descoperit două persoane decedate, într-o mașină răsturnată într-un lan de porumb

 O mașină în care se aflau două persoane decedate a fost descoperită pe marginea drumului, într-un lan de porumb din județul Vrancea. Descoperirea a fost făcută în jurul orei 17.00 de un agricultor, care a sunat imediat la 112.

Din primele cercetări a reieșit faptul că accidentul s-a produs cu multe ore înainte de apelul de la 112 al agricultorului.

Cadavrele erau încarcerate și, din primele cercetări, a reieșit faptul că accidentul a avut loc în cursul dimineții. Anchetatorii s-au deplasat imediat la fața locului și au început o anchetă.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea au anunțat că specialiștii au declarat decesul persoanelor încarcerate, iar polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Potrivit polițiștilor, citați de Antena 3, victimele accidentului sunt doi bărbați de 31, respectiv 30 de ani din județul Ilfov.

Un copil de 14 ani a furat o maşină și a lovit doi pietoni. Ulterior, băiatul a fugit de la locul accidentului

Un copil în vârstă de 14 ani, care a furat o maşină, a lovit doi pietoni care traversau pe culoarea verde a semaforului la o trecere de pietoni din Capitală, apoi a intrat într-un alt autoturism şi s-a oprit într-un stâlp.

Băiatul a fugit apoi de la locul accidentului, fiind prins de poliţişti. Potrivit poliţiştilor bucureșteni, accidentul a avut loc luni seara pe Bulevardul Corneliu Coposu.

Accident între o ambulanță SMURD și un autoturism, la Galați. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă

O autospecială SMURD din Galați, aflată în misiune, cu semnalele de avertizare (acustice și luminoase) în funcțiune, a intrat în coliziune cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate în intersecția dintre strada Basarabiei cu bulevardul George Coșbuc.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar imagini se vede cum un autoturism de culoare deschisă pătrunde cu viteză în intersecție, iar șoferul nu observă la timp autospeciala SMURD.