Un copil de 14 ani a furat o maşină și a lovit doi pietoni. Ulterior, băiatul a fugit de la locul accidentului

Un copil de 14 ani a furat o maşină și a lovit doi pietoni. Ulterior, băiatul a fugit de la locul accidentului
Un copil de 14 ani a furat o maşină și a lovit doi pietoni. Ulterior, băiatul a fugit de la locul accidentului / Foto: Facebook
Publicat: 01/09/2020, 12:30
Actualizat: 01/09/2020, 12:34

Un copil în vârstă de 14 ani, care a furat o maşină, a lovit doi pietoni care traversau pe culoarea verde a semaforului în Capitală, apoi a intrat într-un alt autoturism şi s-a oprit într-un stâlp. Băiatul a fugit apoi de la locul accidentului, fiind prins de poliţişti.

Potrivit poliţiştilor din Capitală, accidentul a avut loc luni seara pe Bulevardul Corneliu Coposu.

După producerea accidentului, şoferul a fugit.

În urma investigaţiilor, poliţiştii l-au identificat pe şofer, un tânăr în vârstă de 14 ani, care a furat o maşină lăsată neasigurată şi cu cheia în contact. Acesta a fost însoţit de un alt tânăr de 18 ani.

„În momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Sf. Vineri, a virat la dreapta, accidentând două persoane aflate în traversarea străzii pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului electric. În urma impactului, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, ulterior, ricoşând într-un stâlp de pe trotuar”, au transmis poliţiştii.

Cei doi pietoni, două femei de 35 şi 19 ani, dar şi un pasager au fost duşi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost testat cu aparatele alcooltest şi Drugtest, rezultatele fiind zero.

„Nu au fost dispuse măsuri privative de libertate, activităţile fiind continuate în vederea stabilirii discernământului conducătorului auto”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui autovehicul fără permis şi furt.

Accident cu trei români, produs în Bulgaria

Trei români au ajuns la spital în urma unui accident produs la capătul Autostrăzii Struma, în Bulgaria. Șoferul autoturismului nu a obserav indicatoarele care anunțau sfârșitul autostrăzii. Românii, plecați în vacanță în Grecia, au fost duși la spitalul din Blagoevgrad.

O femeie de 44 de ani are pelvisul rupt și a fost transferată la Pirogov. O femeie în vârstă de 70 de ani are o leziune pulmonară, iar soțul ei de 68 de ani a suferit o comoție.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase