Un alt TIR, cât pe ce să rămână blocat în Pasajul Unirii. Al doilea incident în doar 48 de ore

Publicat: 14 01. 2023, 13:07
Sursă Foto - Captură ecran/Digi24

Încă un TIR era cât pe ce să rămână blocat în Pasajul Unirii. E vorba de un camion din Turcia, care a ajuns la mai puțin de 100 de metri de intrarea în tunel.

Un camion venit din Turcia a fost oprit la doar câțiva zeci de metri de intrarea în tunelul deja cunoscut pentru accidentele grave care au avut loc de la redeschiderea circulației.

Norocul șoferului a fost că la fața locului se afla un echipaj de poliție care l-a oprit și l-a pus să se întoarcă din drum deoarece risca să rămână blocat la intrarea în tunel, așa cum s-a întâmplat și cu alte camioane care au depășit înălțimea admisă.

Redeschiderea pasajului a avut loc în septembrie anul trecut, după renovarea acestuia.

Iar de atunci au avut loc mai multe accidente, dintre care unul foarte grav în care o persoană și-a pierdut viața, după ce autocarul în care se afla a izbit din plin limitatorul de înălțime de la întrarea în tunel.

Nu au trecut nici două zile de la ultimul incident

Astfel, n-au trecut nici măcar 48 de ore nu au trecut de la un alt incident, care a avut loc joi, potrivit Digi24.

Atunci, un camion a rămas blocat chiar în mijlocul tunelului din pasajul Unirii.

Șoferul a ignorat echipajul aflat la intrarea în pasaj, dar la jumătatea drumului și-a dat seama că nu poate continua și a rămas blocat.

A fost nevoie de intervenția poliției locale și rutiere pentru a scoate mașina din pasaj fără să fie afectat traficul sau să aibă loc alte incidente.