Un bărbat a încercat să fure bunurile dintr-o biserică din Brăila. Individul a fost arestat preventiv

Publicat: 25 01. 2023, 18:08

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost arestat preventiv 30 de zile pentru tentativă de furt calificat, după ce a încercat să fure bunuri dintr-o biserică, informează IPJ Brăila.

Un bărilean în vârstă de 37 de ani a încercat să fure bunurile dintr-o biserică, intrând prin efracție în casa Domnului, dar, din nefericire pentru el, a fost prins chiar când încerca să sustragă lucrurile respective.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila – Secţiei 1 Poliţie Rurală au identificat şi reţinut, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Brăila, bănuit pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

În fapt, la data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 11,30, bărbatul ar fi pătruns prin efracţie în incinta unei biserici de pe raza localităţii Cazasu, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri. În continuare se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat”, se arată într-un comunicat de presă remis miercuri de IPJ Brăila, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Judecătoria Brăila a admis marţi propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.