Un rus a fost luat de valurile mării Negre, în Costinești. Bărbatul făcea surfing, apoi nu a mai fost văzut

Publicat: 19 09. 2022, 17:37
Sursă Foto - News.ro

Cetățeanul rus care a dispărut în apele mării Negre a fost căutat de salvamari ore întregi. Bărbatul ar fi fost târât de vânt, cu tot cu kite, în mare. Vântul a atins și 90 de kilometri pe oră în zona aceea. Soția bărbatului a sunat la 112, după ce acesta nu i-a mai răspuns la telefon.

Un rus a fost luat de valurile mării Negre, în timp ce făcea surfing în Costinești. Ore întregi de căutări nu au dat roade, iar cetățeanul rus nu a fost găsit nici acum.

Soția lui a sunat la 112, după ce acesta nu i-a mai răspuns la telefon.

Pompierii și scafandrii au coborât din nou în adâncuri în căutarea unui bărbat de origine rusă care a plecat ieri dimineață să practice windsurfing și nu s-a mai întors la mal.

Rusul nu a mai fost văzut de ieri

La lăsarea întunericului căutările au fost sistate, dar reluate în cursul acestei dimineți. Bărbatul are 49 de ani și era cazat la o pensiune din Costinești.

De asemenea, acesta ar fi un mare împătimit al sporturilor nautice. Ieri dimineață a ieșit pe mare cu windsurful în zona epavei din stațiune, de atunci însă nimeni nu l-a mai văzut.

După mai mult de patru ore, odată cu lăsarea întunericului, operațiunile au fost oprite. În dimineața aceasta, un elicopter a decolat din Burgas și întreaga zonă este survolată la recomandările primite de salvatori.

Totodată, 25 de scafandrii au coborât în adâncurile mării pentru a căuta bărbatul luat de valuri. Potrivit martorilor, windsurful bărbatului avea o velă roșie transparentă, iar el purta un șort galben și o vestă roșie, potrivit Antena3.ro.