Un șofer care ar fi consumat droguri s-a izbit cu mașina de un stâlp în Dâmbovița. Pasagerii au fost răniți

Publicat: 12 01. 2023, 10:28
Actualizat: 12 01. 2023, 10:31

Un accident grav a avut loc miercuri noapte într-o localitate din județul Dâmbovița. Un șofer care ar fi consumat droguri înainte să se urce la volan, a pierdut controlul autoturismului, în care se aflau și prietenii săi, iar mașina s-a izbit de un stâlp. Autoturismul s-a făcut praf și doar norocul i-a ținut în viață. Pasagerii au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs în Băleni-Sârbi, pe DJ 711, județul Dâmbovița. Din primele cercetări, se pare că șoferul ar fi scăpat de sub control autoturismul într-o curbă, mașina a ieșit în decor și s-a izbit de un stâlp de electricitate. Impactul a fost extrem de violent. Partea din față a mașinii s-a făcut praf, dar cei trei ocupanți, șoferul de 21 de ani și alți doi tineri au scăpat cu viață, ca prin minune.

“La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar Serviciul Județean Dâmbovița cu un echipaj. A fost găsit un autoturism în afara părții carosabile și două persoane rănite ușor, neîncarcerate, care au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SMURD și SAJ”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Dâmbovița.

“Polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului. În urma probelor recoltate, a rezultat faptul că bărbatul, în vârstă de 21 de ani, ar fi fost sub influența unor substanțe psihoactive”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Dâmbovița.