Valentino Rossi, infectat cu coronavirus! Cum se simte campionul mondial la motociclism viteză

Publicat: 16 10. 2020, 10:21
Valentino Rossi, / Foto: Wikipedia

Celebrul pilot italian Valentino Rossi, de nouă ori campion mondial la motociclism viteză, a fost testat pozitiv la Covid-19 și va rata din păcate Marele Premiu al Aragonului la MotoGP.

Rossi, care a revenit acasă, la Tavullia, în Italia, după Marele Premiu al Franței, din weekend-ul trecut, a confirmat joi că s-a trezit cu febră și a efectuat două teste pentru coronavirus.

„Testul rapid PCR a fost negativ, ca şi testul la care fusesem supus marţi. Dar al doilea, al cărui rezultat mi-a fost trimis în cursul după-amiezii, a fost din nefericire pozitiv”, a declarat Rossi, 41 de ani, pe Twitter, potrivit Reuters.

„Il Dottore” s-a declarat dezamăgit că nu va putea participa la cursa din Aragon.

Rossi respectă toate protocoalele legate de Covid și speră să se simtă mai bine în curând.

Valentino Rossi a achitat Fiscului italian 35 de milioane de euro

Pilotul de motociclism Valentino Rossi a ajuns, în 2012, la un acord cu fiscul italian, urmând să achite 35 milioane de euro pentru veniturile făcute în perioada 2001-2006, informează cotidianul Gazzetta dello Sport.

Fiscul italian reclama de la Valentino Rossi, în cazul căruia a sesizat Parchetul, 112 milioane de euro, sumă ce include și dobânzile și penalitățile acumulate din 2004 până în prezent, după ce timp de cinci ani sportivul nu a declarat o parte din venituri. Pilotul în vârstă de 29 de ani, care și-a mutat domiciliul în Marea Britanie în anul 2000, nu ar fi declarat o mare parte a veniturilor obținute din activități prestate în Italia, mai ales din publicitate. Rossi risca o condamnare la închisoare în urma acestui caz.

Valentino Rossi este unicul campion din istorie care a câștigat titlul mondial la patru clase diferite: 125 cc, 250cc, 500 cc și MotoGP.