Victor Ponta, despre incendiul de la SJ Neamț: La Colectiv s-a politizat 100%. A doua zi, Iohannis știa cine e vinovat / Orban ar trebui să demisioneze!

Publicat: 16 11. 2020, 07:00
Victor Ponta la Gandul LIVE

Fostul premier Victor Ponta, candidat PRO România la alegerile parlamentare, a declarat, duminică seara, că incendiul de la Spitalul Județean Neamț, soldat cu moartea a zece pacienți intubați la ATI în urma infectării cu noul coronavirus, nu trebuie politizat, „la fel ca la Colectiv”.

Ponta a spus că în cazul Colectiv ”domnul Iohannis știa a doua zi deja cine e vinovat”.

De asemenea, Ponta nu are încredere în procurorul care se ocupă de cazul incendiului de la SJ Neamț.

„Problema este următoarea: În primul rând, să nu politizăm, că dacă politizăm nu obținem niciun rezultat. La Colectiv, s-a politizat 100%. Domnul Iohannis deja știa cine e vinovat a doua zi: Guvernul. A venit alt guvern, domnul Cioloș, care n-a făcut nimic (…) Eu cred că ar fi foarte rău ca domnul Iohannis să iasă și să spună demisia. Rău a fost și atunci, rău ar fi și acum. Orban trebuie să demisioneze din ”n” motive, din ”n” motive nu o să demisioneze (…)”, a declarat Victor Ponta la Antena 3.

Unul dintre patronii Colectiv a reacționat la tragedia de la Piatra Neamț! Nu a mai suportat „să tacă” / Ce spune despre incendiul criminal de la ATI

Costin Mincu, unul dintre patronii Clubului Colectiv a reacționat duminică la tragedia de la Piatra Neamț, acolo unde zece persoane au murit sâmbătă seară în urma unui incendiu!

Unul dintre patronii Clubului Colectiv este de părere că istoria se repetă atunci când lecțiile tragediilor nu se învață.

„Când adevărul este ascuns și lecțiile nu sunt învățate, din păcate, istoria se repetă”, este reacția lui Costin Mincu pe o rețea de socializare. Costin Mincu, Alin George Anastasescu și Paul Gancea au fost condamnați anul trecut de către Tribunalul București la câte 11 ani şi 8 luni închisoare în dosarul privind tragedia în urma căreia au decedat 64 de persoane.