VIDEO | Actorul Dolph Lundgren se luptă cu cancerul de opt ani! Ce a mărturisit starul de la Hollywood

Publicat: 11 05. 2023, 13:24

This browser does not support the video element.

Unul dintre cei mai renumiți actori ai filmelor de acţiune a mărturisit momentele prin care trece, și anume, lupta sa cu boala de care suferă.

Dolph Lundgren a vorbit pentru prima dată despre clipa în care a fost diagnosticat cu cancer.

Începând cu anii 1980, actorul suedez a făcut ravagii în lumina reflectoarelor.

Filmul care l-a catapultat pe Dolph Lundgren la celebritatea internațională a fost ”Rocky IV” și interpretarea sa iconică a lui Ivan Drago, oponentul personajului lui Sylvester Stallone.

„Nu m-am așteptat niciodată să fiu un star de acțiune. Nu mi-am propus niciodată să fiu o vedetă de acțiune. M-am apucat de actorie pentru că mă făcea să mă simt bine”, spunea el într-un interviu în urmă cu doi ani.

„Ca să fiu sincer, cariera mea este mai interesantă, mai provocatoare și mai satisfăcătoare în ultima vreme … Cred că așa a fost menit să fie. Am venit din inginerie și arte marțiale”, a spus el.

Dolph Lundgren a avut parte și de obstacole care i-au schimbat viața, inclusiv lupta sa continuă cu cancerul.

Într-un interviu acordat în cadrul serialului ”In Depth with Graham Bensinger”, Dolph Lundgren a dezvăluit că e într-o luptă continuă cu cancerul de opt ani încoace.

Totul a pornit de la o tumoare depistată la unul dintre rinichi, în 2015, potrivit NYPost.

„Mi-ar mai fi rămas de trăit cam trei-patru luni”

„Apoi am făcut scanări la fiecare șase luni, apoi le faci în fiecare an, și a fost bine, știți, timp de cinci ani”, a explicat el.

Vedeta din ”The Expendables” a dezvăluit că boala a recidivat în 2020, după ce a făcut un RMN pentru refluxul acid.

„Au descoperit că mai existau câteva tumori în jurul zonei”, a spus el, indicând în apropierea plămânului, a stomacului și a coloanei vertebrale.

Acel moment a fost cel mai dificil pentru Dolph Lundgren, pentru că medicul său i-a spus că nu mai are mult timp de trăit.

„A început să spună lucruri de genul: Probabil că ar trebui să iei o pauză și să petreci mai mult timp cu familia ta și așa mai departe”, a spus el.

Cu toate acestea, după ce a primit diagnosticul, actorul a consultat un al doilea medic din Londra, care i-a recomandat un plan de tratament care să abordeze cancerul pulmonar, din cauza mutației mai agresive a acestuia.

„Dacă aș fi urmat celălalt tratament, mi-ar mai fi rămas de trăit cam trei-patru luni”, a spus el.

Din fericire, în urma schimbării tratamentului, tumorile sale s-au micșorat cu 90%.

„Prognosticul este că, sperăm, când le vor scoate, nu va mai exista activitate canceroasă, iar medicamentele pe care le iau vor suprima orice altceva”, a mai dezvăluit foarte optimist starul.