VIDEO | Luni, acest bărbat s-a uitat pe imaginile filmate de camera de supraveghere. Ireal ce a văzut: Ce s-a întâmplat sâmbătă noapte, în timp ce el dormea

Publicat: 24 01. 2023, 15:51

This browser does not support the video element.

Un bărbat din Australia s-a uitat pe camerele de luat vederi, când a realizat că a surprins o siluetă misterioasă chiar în propria casă. Iată despre ce e vorba!

Matthew Kane, tată a doi copii, stătea în pat împreună cu soția sa și se uitau pe imaginile din weekend surprinse de camera de supraveghere.

Sursă Foto – Kennedy News

Dintr-o dată, cei doi au realizat că o siluetă ciudată se plimba prin sufragerie, alături de un câine.

„Privirea de pe chipul meu exprima teroare în momentul în care mi-am dat seama ce s-a întâmplat în camera de lângă. Se vedea ca un bărbat înalt care plimba câinele”, a spus Matthe.

Aparent, bărbatul are și un dulap în care păstrează lucruri la care acesta ține, de exemplu, cenușa animalelor sau chiar a rudelor sale.

„Dulapul este plin de antichități din întreaga lume, amintirile rudelor decedate sau animale de companie moarte, toată cenușa și urnele lor. Poate că de acolo vine”, a spus el.

„Pur și simplu nu pot să explic”

Descriind presupusa apariție, Matthew a adăugat: „Are capul perfect rotund și lasă o dâră de lumină în spate. Merge de parcă ar fi într-o misiune, de parcă ar vrea să ajungă undeva. Aproape că îi poți vedea brațele balansându-se”.

Deoarece patrupedul nu a lătrat și nu a sesizat nimic ciudat, bărbatul mai crede că fantoma poate fi o rudă sau un membru al familiei.

Acesta a căutat o explicație logică referitor la evenimentul petrecut în casa lui, însă nu a găsit niciuna.

„De obicei sunt sceptic, dar e diferită situația asta, pentru că pur și simplu nu pot să explic”, a spus el, potrivit LadBible.

Matthew a dezvăluit că, după ce a descoperit filmările și le-a postat pe internet, oamenii „au înnebunit după ce au văzut videoclipul”.