VIDEO. Un polițist, aflat în timpul liber, bătut de patru bărbați, în Constanța, după o șicanare în trafic. Agresorii, prinși imediat

Publicat: 29 04. 2018, 17:23

This browser does not support the video element.

Potrivit polițiștilor constănțeni, conflictul spontan a izbucnit sâmbătă între cinci persoane, pe o stradă din municipiul Mangalia, pe fondul unui schimb de replici, în trafic. În incidentul a implicat și un polițist din cadrul IPJ Constanța, în vârstă de 38 de ani, care se afla în acel moment în timpul liber.

Scandalul ar fi plecat după o șicanare în trafic, în care a fost implicat polițistul și doi bărbați aflați într-un alt autoturism. Ulterior, acestora din urmă li s-au alăturat alți doi, aflați în zonă, care îi cunoașteau.

Cearta a degenerat în îmbrânceli, iar polițistul a fost lovit. În urma incidentului, el a mers la spital, unde a obținut un certificat medico-legal.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc incidentul, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru loviri și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Cei patru agresori sunt în prezent cercetați în stare de libertate.