Viorel Turcu, fotbalistul care și-a pierdut soția și picioarele, dezvăluire sfâșietoare: “Din cauza condițiilor din spital, mi-a murit fetița!” Cine l-a readus pe linia de plutire după tragedie

Publicat: 03 09. 2020, 12:13
Actualizat: 03 09. 2020, 12:14

Fost campion în Divizia A cu FC Argeș, Dinamo și Steaua, Viorel Turcu a trecut prin multe drame de-a lungul vieții. Sfâșietor este că pe când avea doar 25 de ani și-a pierdut fiica, răpusă în spital de pneumonie. Declarațiile ex-fotbalistului sunt cutremurătoare.

În 2011, lui Viorel Turcu i-au fost amputate ambele picioare. Apoi, în 2015 și-a pierdut soția, din cauza cancerului. Puțină lume știe, însă, că ex-fotbalistul a mai trecut printr-o dramă, pe când avea doar 25 de ani. Recent, în cadrul unui interviu, a povestit că, pe când era legitimat la Dinamo, și-a pierdut fiica în vârstă de numai o lună.

Multă lume nu știe. Mi-a murit fetița, avea o lună. Din cauza condițiilor din spital, a făcut pneumonie. N-am vrut să mai stau la București, am plecat, am spus că Bucureștiul e cu ghinion pentru mine”, a dezvăluit Viorel Turcu la GSP Live.

Viorel Turcu: “De ce mie, Doamne?”

Fostul fotbalist a povestit și cine l-a ajutat să-și revină după tragedie și să-și continue cariera. “Am plecat la Scornicești, unde am lucrat cu mulți profesioniști: Tache Macri, Ion Oblemenco, Bondrea și nea Gică Constantin. Acest om m-a readus pe linia de plutire, voiam să mă las. Mă băga în teren și nu atingeam mingea. I-am spus: «Nea Gică, te rog frumos, râde lumea că insiști cu mine! Nu mă mai băga!». El a avut încredere în mine și mi-a spus că o să-mi revin. Bumbescu îmi spunea: «Sultane, dacă eram în locul tău, era deja buruianul pe mine»”, și-a amintit Viorel Turcu.

În continuare, sincer, Viorel Turcu recunoaște că, uneori, se întreabă de ce nu s-a putut bucura la maximum de viață. “Offff. M-am gândit și eu de multe ori. Știți că e întrebarea aia: „De ce mie, Doamne?”. Mulți mi-au spus: „Bă, Viorele, ție îți dă Dumnezeu că poți să duci!”. Băi, nu vi se pare că mi-a dat prea multe?! Nu vi se pare că nu mai pot?! Nu știu cum, dar m-a întârit totul. Am trecut peste toate. E vorba aia, să faci din imposibil posibil. Nu știu. E peste puterea mea de înțelegere”, a încheiat Viorel Turcu.