Sfârșit tragic. Doi tineri din Ilfov au murit în urma unui grav accident rutier. Încarcerați, au zăcut ore la rând în lanul de porumb. FOTO

Sfârșit tragic. Doi tineri din Ilfov au murit în urma unui grav accident rutier. Încarcerați, au zăcut ore la rând în lanul de porumb. FOTO
Sfârșit tragic. Doi tineri din Ilfov au murit în urma unui grav accident rutier. Încarcerați, au zăcut ore la rând în lanul de porumb SURSA FOTO: jurnaldevrancea.ro
Publicat: 03/09/2020, 11:31
Actualizat: 03/09/2020, 11:32

Doi tineri au fost găsiți fără suflare într-o Dacia Logan răsturnată pe un câmp din comuna Ruginești, județul Vrancea. Mașina a fost descoperită de un sătean, care a alertat rapid poliția. Oamenii legii au declanșat o anchetă. Victimele au zăcut mai multe ore, în lanul de porumb, după accident.

În urma cercetărilor, s-a constatat că victimele sunt doi tineri din județul Ilfov, de 30 și 31 de ani. Loganul a fost găsit întâmplător, marți seară, de un localnic. Din primele informații, tinerii ar fi murit în urma unui accident care s-ar fi produs în noaptea de luni spre marți.

Conform unui comunicat emis de IPJ Vrancea, un apel la 112 efectuat marți seară a anunţat că în afara drumului, într-un lan de porumb, este o mașină răsturnată pe cupolă, în care se află două persoane decedate, încarcerate.

Accident în Vrancea. Doi tineri din Ilfov, decedați!

La faţa locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, care au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii au acţionat la un accident rutier produs pe raza localităţii Rugineşti. Un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în interiorul acestuia aflându-se 2 persoane, care au rămas încarcerate. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimelor din autoturism. Din nefericire, victimele nu prezentau semne vitale, fiind constatat decesul acestora„, au precizat reprezentanţii ISU Vrancea.

Necropsia va stabili cu exactitate ora la care cei doi tineri au încetat din viață. Potrivit anchetatorilor, accidentul s-a produs cu multe ore înainte de momentul în care s-a apelat serviciul de urgență 112. Cel mai probabil, Loganul s-a răsturnat în lanul de porumb, iar tinerii au rămas încarcerați, ulterior murind.