Câți lei costă o noapte de cazare în hotelul lui George Copos din Eforie Nord, de 1 mai

Câți lei costă o noapte de cazare în hotelul lui George Copos din Eforie Nord, de 1 mai
Sursa foto: Booking
Publicat: 28/04/2022, 10:18
Actualizat: 28/04/2022, 10:21

Mai sunt doar câteva zile până la 1 mai și, dacă nu ai apucat încă să rezervi o noapte de cazare la mare, să știi că nu e timpul pierdut. De exemplu, hotelul lui George Copos din Eforie Nord are disponibilitate de sâmbătă, 30 aprilie, până duminică, 1 mai.

Conform descrierii de pe Booking, hotelul se află la doar două minute de mers pe jos față de plajă. Unitatea de cazare este amplasată în stațiunea Eforie Nord și oferă camere elegante cu balcon și vedere la mare.

Restaurantul are o capacitate de până la 400 de locuri în sală și pe terasă. Aici puteți mânca atât preparate românești, cât și mâncăruri internaționale. În timpul verii este oferită muzică live la cină.

Barurile hotelului și barul de la piscină servesc cocktailuri speciale, alături de o varietate amplă de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Centrul de conferințe al Hotelului Europa are o capacitate de 600 de persoane. Acesta este potrivit pentru organizarea de conferințe, seminare, petreceri și nunți.

Ana Hotels Europa Eforie Nord are acces direct la piscina în aer liber și la grădina hotelului. Tratamentele de wellness, de înfrumusețare și de relaxare disponibile îmbină ingredientele naturale specifice de pe coasta Mării Negre cu proceduri clasice.

Acesta este locul preferat de turiștii din Eforie Nord, conform comentariilor independente.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 8,8 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Cât costă o noapte de cazare în hotelul lui George Copos, Ana Hotels, de 1 mai

Conform informațiilor de pe Booking, pentru o noapte de cazare, începând de sâmbătă, 30 aprilie, până duminică, 1 mai, pentru doi adulți, trebuie să plătiți între 409 și 598 de lei.

În schimbul acestei sume, primiți o cameră dublă, cu balcon și vedere la mare.

În tarif este inclus și micul dejun.

Citește și:

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult