Suma e colosală! Câți lei costă o noapte de cazare în complexul Simonei Halep din Mamaia, de 1 mai

Publicat: 07/04/2022, 10:26

Cei care vor să își petreacă weekendul de 1 Mai pe litoralul românesc, într-unul din hotelurile Simonei Halep, campioana noastră la tenis și un investitor din ce în ce mai puternic în domeniul imobiliar, trebuie să se aștepte la tarife destul de consistente.

Hotelul Simonei Halep din zona Mamaia Nord, Lotus Studios, este la la un minut pe jos față de plaja Ammos și are camere tip studio sau apartament, cu podea cu gresie, bucătărie complet utilată, cu frigider, zonă de luat masa, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu duș și uscător de păr. În plus, există cuptor, plită, fierbător de apă și aparat de cafea, potrivit prezentării oficiale.

Acesta se află la 2,8 kilometru distanță de Lacul Siutghiol, iar tabăra de vacanță Navodari este la 5 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, situat la 14 kilometri..

Hotelul mai are câteva unități disponibile pentru weekendul 29 aprilie – 1 mai, o perioadă în care sunt așteptați la mare mulți turiști. Tariful diferă, evident, de tipul unității de cazare, iar acestea sunt pe cale să se epuizeze, potrivit datelor de pe Booking.com.

Pentru un Studio Deluxe, de 32 metri pătrați, pentru două persoane, un un pat dublu mare și bucătărie privată, prețul este de 2.200 de lei pentru două nopți. (sau 2.090 nerambursabil)

Un apartament cu 1 dormitor, de 47 metri pătrați, cu o capacitate de patru persoane, costă 2.600 de lei pentru două nopți sau (sau 2.470 de lei nerambursabil). Apartamentrul, cu bucatoarie privată, are un pat dublu mare în dormitor și o canapea extensibilă îm living.

Cum arată „imperiu” imobiliar al Simonei

Simona Halep a investit în acest hotel nu mai puțin de 1,5 milioane de euro, potrivit ProSport.

În august anul trecut, Simona Halep și-a mai inaugurat un hotel la mare, chiar lângă plaja Năvodari. Potrivit sursei citate, campioana a investit și la munte, printre care ensiunea Drachenhaus, de patru stele, situată în staţiunea Poiana Braşov, care are 24 de camere. Simona Halep a plătit două milioane de euro pentru pentru stabilimentul din Poiană şi hotelul Drachenhaus din Braşov, aflat în centrul istoric al oraşului.

Simona Halep are o avere estimată la 46-50 de milioane de euro, fiind inclusă în Top 300 cei mai bogați români, întocmit de revista Capital pentru 2021, pe locul 146. Banii au fost câștigați din sport – 37.950.241 de dolari din tenis- și din afacerile imobiliare, potrivit DigiSport.