Simona Halep vs. Serena Williams. Românca A ÎNVINS-O pe numărul 1 mondial cu 6-0, 6-2: „A fost cel mai mare meci din viața mea!”

Simona Halep vs. Serena Williams. Românca A ÎNVINS-O pe numărul 1 mondial cu 6-0, 6-2: „A fost cel mai mare meci din viața mea!
Publicat: 22/10/2014, 13:00

Simona Halep vs Serena Williams.„A fost cel mai mare meci din viața mea, sunt foarte fericită. Nu aș fi reușit fără ajutorul vostru, al românilor și al echipei mele. Mă simt extraordinar, nu voi uita rapid acest meci!”, a declarat Simona Halep imediat după meci.

Prima reacție a lui Cristian Tudor Popescu după victoria incredibiliă a Simonei Halep în fața numărului 1 mondial: „Este altă stare de spirit în care ea va juca orice meci de acum înainte: ‘Am învins-o pe Serena Williams!’. Asta e cel mai important. Să luăm exemplu de la Simona de luciditate și păstrare a cumpătului”. Editorialistul gândul a remarcat și lăudat „umilința” cu care Halep a lucrat la punctele ei slabe în ultimele două luni. „Sunt îmbunătățiri esențiale în joc”, a mai spus jurnalistul.

Pe contul de Facebook al WTA, stă scris: ”Simona Halep A ȘOCAT-O pe Serena Williams! Prima victorie din carieră în fața unui număr 1 mondial”.

Simona Halep vs Serena Williams LIVE TEXT:

1-0 pentru Halep. Servește Williams și deschide meciul cu un ace. Serena pierde ușor două puncte, pe propriile greșeli. Șansă de break pentru Halep. O dublă greșeală la serviciu îi aduce Simonei primul break.

2-0 Halep își câștigă primul punct pe serviciu. Urmează două puncte câștigate rapid pe baza greșelilor lui Williams, iar un nou out îi aduce un nou game. Un start bun de meci pentru Halep.

3-0 Serena face multe greșeli la serviciu, are deja trei duble greșeli în acest meci. Simona se descurcă la schimburile de mingi, dar este ajutată și de greșelile destul de dese ale Serenei.

4-0 Simona Halep servește puternic și câștigă rapid primele trei puncte, apoi game-ul. Serena face foarte multe greșeli.

5-0 O nouă dublă greșeală pentru Serena Williams, după un început bun de game. Urmată de încă una. Deja 5 duble greșeli până acum. O nouă șansă de break pentru Halep, după nenumărate greșeli ale adversarei. Serena Williams este nervoasă și se vede în jocul său.

6-0 Servește Halep pentru set. Serena Williams trimite primul punct în fileu. O lovitură bine plasată a lui Halep duce scorul la 30-0. Trei mingi de set pentru Halep. Serena reduce două din aceste șanse, dar Halep încheie setul cu un ace.

Serena Williams nu a mai pierdut un set la 0 din mai 2013.

SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS 1-0 la seturi

1-0 pentru Halep. Servește Serena Williams, iar primul schimb se termină trimis în out de americancă. Urmează o lovitură spectaculoasă a lui Serena. Americanca a început să joace mai încet, încercând să trimită mingea în teren, nu să termine punctul dintr-o singură lovitură. Dar greșelile sale se țin lanț.

Până acum, Serena a avut 19 greșeli neforțate și șase duble greșeli. Spre deosebire, Halep a avut doar 2.

2-0. Halep atacă, profitând de faptul că Serena e mai precaută. Este primul game în care chiar se joacă la un nivel înalt. Schimburi lungi de mingi și lovituri demne de Turneul Campioanelor. Prima șansă de break pentru Serena Williams, irosită printr-o nouă greșeală. Halep îi acordă o nouă șansă de break. Urmează rândul lui Halep să aibă o șansă de game. Serena lovește nimicitor cu reverul și scorul redevine 40-40. Este cel mai bun game de până acum. Simona câștigă game-ul, printr-o lovitură aplaudată și de Serena.

2-1 pentru Simona Halep în al doilea set. Serena servește. 30-30 după primele schimburi de mingi. Primul game câștigat de Serena Williams.

3-1. Punct câștigat frumos de Halep, după ce a alergat-o pe americancă. Simona face o dublă greșeală. Cel mai spectaculos punct jucat al acestui meci, pierdut de Halep. Serena are șansă de break. Un ace al Simonei îi anulează această șansă. Game Halep.

4-1. Serena Williams și-a îmbunătățit serviciul, dar Simona Halep returnează foarte bine și face un nou break, fiind foarte aproape de o victorie uriașă.

5-1. Schimburile încep să fie mai lungi, însă Simona Halep rămâne concentrată și o ”plimbă” pe Serena Williams pe tot terenul, reușind să câștige un nou game.

5-2. După o oră de joc, Simona Halep este foarte aproape de victorie. Serena își câștigă serviciul, însă Halep servește pentru meci.

Campioana noastră știe cât de aproape e de o victorie uriașă. Sursa foto captură Digisport

6-2, GAME, SET ȘI MECI SIMONA HALEP!!! Campioana noastră o bate pentru prima dată pe Serena Williams, FĂRĂ DREPT DE APEL: 6-0, 6-2. Un scor aproape neverosimil, dar o victorie perfect meritată.

Simona Halep vs Serena Williams. Sportiva româncă a debutat cu dreptul

La Singapore, Serena Williams și Simona Halep au debutat cu câte o victorie. Halep a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, iar Serena Williams pe sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA, scor 6-4, 6-4.

Partida dintre învinsele din prima etapă, Ana Ivanovici – Eugenie Bouchard, va avea loc de la ora 14:30.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediție a Turneului Campioanelor, reunește cele mai bune opt jucătoare și cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari.

Halep este a treia româncă în istorie participantă la o ediție a finalei sezonului, după Virginia Ruzici și Irina Spîrlea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Tradiții și obiceiuri de Vinerea Mare. Ce nu trebuie să faci în data de 3...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Este obligatoriu pentru absolut toți românii. Se aplică în toată România
Melodia „Dragostea din Tei”, periculoasă pentru șoferi. Cum îi afectează
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Mai multe zone din India, lovite de temperaturi record