Simona Halep vs. Serena Williams. Românca A ÎNVINS-O pe numărul 1 mondial cu 6-0, 6-2: „A fost cel mai mare meci din viața mea!”

Simona Halep vs. Serena Williams. Românca A ÎNVINS-O pe numărul 1 mondial cu 6-0, 6-2: „A fost cel mai mare meci din viața mea!
Publicat: 22/10/2014, 13:00

Simona Halep vs Serena Williams.„A fost cel mai mare meci din viața mea, sunt foarte fericită. Nu aș fi reușit fără ajutorul vostru, al românilor și al echipei mele. Mă simt extraordinar, nu voi uita rapid acest meci!”, a declarat Simona Halep imediat după meci.

Prima reacție a lui Cristian Tudor Popescu după victoria incredibiliă a Simonei Halep în fața numărului 1 mondial: „Este altă stare de spirit în care ea va juca orice meci de acum înainte: ‘Am învins-o pe Serena Williams!’. Asta e cel mai important. Să luăm exemplu de la Simona de luciditate și păstrare a cumpătului”. Editorialistul gândul a remarcat și lăudat „umilința” cu care Halep a lucrat la punctele ei slabe în ultimele două luni. „Sunt îmbunătățiri esențiale în joc”, a mai spus jurnalistul.

Pe contul de Facebook al WTA, stă scris: ”Simona Halep A ȘOCAT-O pe Serena Williams! Prima victorie din carieră în fața unui număr 1 mondial”.

Simona Halep vs Serena Williams LIVE TEXT:

1-0 pentru Halep. Servește Williams și deschide meciul cu un ace. Serena pierde ușor două puncte, pe propriile greșeli. Șansă de break pentru Halep. O dublă greșeală la serviciu îi aduce Simonei primul break.

2-0 Halep își câștigă primul punct pe serviciu. Urmează două puncte câștigate rapid pe baza greșelilor lui Williams, iar un nou out îi aduce un nou game. Un start bun de meci pentru Halep.

3-0 Serena face multe greșeli la serviciu, are deja trei duble greșeli în acest meci. Simona se descurcă la schimburile de mingi, dar este ajutată și de greșelile destul de dese ale Serenei.

4-0 Simona Halep servește puternic și câștigă rapid primele trei puncte, apoi game-ul. Serena face foarte multe greșeli.

5-0 O nouă dublă greșeală pentru Serena Williams, după un început bun de game. Urmată de încă una. Deja 5 duble greșeli până acum. O nouă șansă de break pentru Halep, după nenumărate greșeli ale adversarei. Serena Williams este nervoasă și se vede în jocul său.

6-0 Servește Halep pentru set. Serena Williams trimite primul punct în fileu. O lovitură bine plasată a lui Halep duce scorul la 30-0. Trei mingi de set pentru Halep. Serena reduce două din aceste șanse, dar Halep încheie setul cu un ace.

Serena Williams nu a mai pierdut un set la 0 din mai 2013.

SIMONA HALEP – SERENA WILLIAMS 1-0 la seturi

1-0 pentru Halep. Servește Serena Williams, iar primul schimb se termină trimis în out de americancă. Urmează o lovitură spectaculoasă a lui Serena. Americanca a început să joace mai încet, încercând să trimită mingea în teren, nu să termine punctul dintr-o singură lovitură. Dar greșelile sale se țin lanț.

Până acum, Serena a avut 19 greșeli neforțate și șase duble greșeli. Spre deosebire, Halep a avut doar 2.

2-0. Halep atacă, profitând de faptul că Serena e mai precaută. Este primul game în care chiar se joacă la un nivel înalt. Schimburi lungi de mingi și lovituri demne de Turneul Campioanelor. Prima șansă de break pentru Serena Williams, irosită printr-o nouă greșeală. Halep îi acordă o nouă șansă de break. Urmează rândul lui Halep să aibă o șansă de game. Serena lovește nimicitor cu reverul și scorul redevine 40-40. Este cel mai bun game de până acum. Simona câștigă game-ul, printr-o lovitură aplaudată și de Serena.

2-1 pentru Simona Halep în al doilea set. Serena servește. 30-30 după primele schimburi de mingi. Primul game câștigat de Serena Williams.

3-1. Punct câștigat frumos de Halep, după ce a alergat-o pe americancă. Simona face o dublă greșeală. Cel mai spectaculos punct jucat al acestui meci, pierdut de Halep. Serena are șansă de break. Un ace al Simonei îi anulează această șansă. Game Halep.

4-1. Serena Williams și-a îmbunătățit serviciul, dar Simona Halep returnează foarte bine și face un nou break, fiind foarte aproape de o victorie uriașă.

5-1. Schimburile încep să fie mai lungi, însă Simona Halep rămâne concentrată și o ”plimbă” pe Serena Williams pe tot terenul, reușind să câștige un nou game.

5-2. După o oră de joc, Simona Halep este foarte aproape de victorie. Serena își câștigă serviciul, însă Halep servește pentru meci.

Campioana noastră știe cât de aproape e de o victorie uriașă. Sursa foto captură Digisport

6-2, GAME, SET ȘI MECI SIMONA HALEP!!! Campioana noastră o bate pentru prima dată pe Serena Williams, FĂRĂ DREPT DE APEL: 6-0, 6-2. Un scor aproape neverosimil, dar o victorie perfect meritată.

Simona Halep vs Serena Williams. Sportiva româncă a debutat cu dreptul

La Singapore, Serena Williams și Simona Halep au debutat cu câte o victorie. Halep a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, iar Serena Williams pe sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 7 WTA, scor 6-4, 6-4.

Partida dintre învinsele din prima etapă, Ana Ivanovici – Eugenie Bouchard, va avea loc de la ora 14:30.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediție a Turneului Campioanelor, reunește cele mai bune opt jucătoare și cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari.

Halep este a treia româncă în istorie participantă la o ediție a finalei sezonului, după Virginia Ruzici și Irina Spîrlea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cercetătorii sugerează să încercăm experiențe noi atunci când simțim că timpul ne scapă printre degete