Scrisoarea unei prostituate pentru soțiile înșelate. „Eu sunt ingredientul secret în multe căsătorii sănătoase”

Scrisoarea unei prostituate pentru soțiile înșelate. Eu sunt ingredientul secret în multe căsătorii sănătoase

Scrisoarea unei prostituate americane a devenit virală în ultimele zile pe Internet. Sub pseudonimul April Adams, tânăra din New York nu s-a adresat unei persoane anume, ci soțiilor în general, transmițându-le acestora că nu va fi niciodată o „amenințare pentru căsnicia” lor. Dimpotrivă, femeia spune că ea este „ingredientul secret în multe căsătorii sănătoase”.

Redăm în continuare scrisoarea integrală semnată de April Adams, publicată pe vice.com.

„Dragă soție,

Nu te cunosc, dar știu că e posibil ca soțul tău să te înșele cu o prostituată. Știu asta pentru că sunt lucrătoare sexuală și am o grămadă de clienți.

Dar nu soțul tău, îți zici, nu el! Soții altora, desigur, dar relația voastră, viața voastră sexuală a diferită. Ați avut un threesome cu colega ta de facultate acum zece ani. Angajați o bonă să stea cu copilul și mergeți în Las Vegas în fiecare august. Aveți serile voastre speciale în care vă uitați la seriale. Aveți o căsnicie grozavă!

Să te întreb ceva: când a fost ultima oară când tu șii soțul tău ați făcut sex de trei ori într-o săptămână? Când a fost ultima oară când el s-a plâns din cauza asta? Nu crezi că e posibil ca între timp să se fi ocupat el singur de problema asta, cu ajutorul meu?

Vestea bună e că dacă soțul tău vine la mine, înseamnă că vrea să-și păstreze căsnicia cu tine. Alege să primească afecțiune și sex de la o profesionistă, fără alte implicații. Imaginează-ți că în locul meu ar fi bona, sau vecina sau cea mai bună prietenă a ta.

Sunt o profesionistă. Sunt discretă, iar timpul, atenția și sexualitatea mea se măsoară în ore, ore în afara cărora e al tău. Și ce e important e că eu nu-l iubesc pe soțul tău și nici nu-l voi iubi vreodată. Simt compasiune pentru el și atât. Nu voi fi niciodată o amenințare pentru căsnicia voastră pentru că în afara programului nu vreau să am de-a face cu niciunul dintre voi. N-o să ies cu el la cină și nici n-o să te sun în timpul nopții ca să te avertizez că ar trebui să divorțezi. N-o să afli asta de la mine. Iar dacă o să afli de la el, fie e un prost, fie e supărat pe tine și vrea să te rănească.

Da, unii clienți se mai implică și emoțional, dar la modul superficial, pentru că știu că ce facem noi e fals. Doar nu-ți închipui că instalatorul adoră toaletele pe care le repară, nu? Bărbații știu că afecțiunea pe care le-o ofer depinde de banii pe care mi-i oferă ei. Eu nu fac parte din viața lor, sunt un fel de angajată. Oricât de obsedat ar fi de mine pe plan sexual, nu va investi pe plan emoțional.

Din experiența mea, bărbații nu cheltuiesc pe sex decât fix cât își permit. Dacă soțul tău are nevoie de sex o dată la două săptămâni și-și permite să ia pe furiș o mie de dolari din bugetul lunar al casei, se va întâlni cu o tipă care are aceeași meserie ca mine. Chiar dacă își dorește sex mai des, nu poate scoate încă o mie de dolari din senin. Oricât de mult și-ar dori asta, o să-și controleze dorința ca pe oricare alta. Iar dacă își sparge tot salariul cu mine, chiar îți recomand să divorțezi de el, înseamnă că e varză cu capul și cu banii.

Cât despre boli, nu-ți face griji. Majoritatea prostituatelor din ziua de azi sunt mai sănătoase și mai prudente decât o secretară dintr-un birou obscur. Îți amintești ce am spus de afecțiunea mea pentru el extrem de limitată? E valabil și pentru profilul lui epidemiologic. Nu trebuie să-ți faci griji nici de vreun copil din flori. Șansa să rămân însărcinată cu unul dintre clienți e undeva între Zero și Nicio Șansă.

Poate că tot nu-ți place ideea că se culcă cu mine. Te întreb din nou: când a fost ultima oară când ai făcut sex de trei ori într-o săptămână? Nu spun că e datoria ta să-l faci fericit. Spun că poate tu nu-ți dorești să faci sex cu el atât de des. Ești ocupată sau stresată sau nu te mai atrage. Te înțeleg, nici pe mine nu mă atrage.

Asta e ideea. Eu sunt ingredientul secret în multe căsătorii sănătoase, pentru că atunci când se vede cu mine, amândoi primiți cantitatea de sex de care aveți nevoie. Atâta timp cât nu-i umbli prin telefon, s-ar putea să ajungeți să sărbătoriți 50 de ani de căsătorie. Cu plăcere.”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are...
Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău...
Dieta-minune lui Carmen Brumă: ce consumă iubita lui Mircea Badea de ani buni! Așa se...
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Incendiu de proporții în Capitală. O clădire din sectorul 1 a ars din temelii. Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Situaţie critică. Europa devine dependentă de Rusia într-un domeniu vital. Şi România a fost afectată
URMĂRI groaznice după un simplu transplant de organ! 89% dintre oameni...
Obligație totală în România. S-A DAT ORDIN direct de la Guvern: Deja avem o creştere
Regele Charles revine la îndatoririle publice. Vizită la un spital specializat în cancer
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Scene terifiante în plină stradă! Un barbat înarmat cu o sabie de samurai a atacat...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Test de cultură generală. Ce înseamnă acronimul NASA?