Povestea unui tânăr care a mers 3.500 de kilometri cu bicicleta pentru a se întoarce acasă, după ce toate zborurile au fost anulate din cauza pandemiei

Povestea unui tânăr care a mers 3.500 de kilometri cu bicicleta pentru a se întoarce acasă, după ce toate zborurile au fost anulate din cauza pandemiei
Publicat: 16/07/2020, 07:23
Actualizat: 16/07/2020, 08:56

Kleon Papadimitriou, un student de 20 de ani de la Universitatea Aberdeen din Scoția, a decis că va pleca cu bicicleta înapoi la Atena, Grecia, după ce toate zborurile au fost anulate din cauza pandemiei coronavirusului, adăugând că traseul de 3.500 de kilometri a fost parcurs in 48 de zile.

Papadimitriou a declarat pentru CNN: „Am învățat multe lucruri despre mine, despre limitele mele, despre punctele mele forte și punctele mele slabe. Și aș spune că sper ca această călătorie să fi inspirat cel puțin încă o persoană să iasă din zona lor de confort și să încerce ceva nou, ceva mare. ”

Zborurile i-au fost anulate, așadar și-a organizat călătoria spre casă

După ce trei dintre zborurile pe care le-a rezervat pentru a ajunge acasă în Grecia au fost anulate, el a declarat pentru CNN că „până la 1 aprilie știam că voi petrece cel puțin luna următoare în carantină în Aberdeen” și a decis să-și facă drum spre casă, cercetând ce ar avea nevoie, pregătindu-și călătoria, cumpărând o bicicletă și consumabile, inclusiv cort, sac de dormit, pâine, conserve și sardine și unt de arahide și le-a spus părinților și prietenilor săi despre planurile sale. Tatăl său a sugerat o aplicație care să îi permită familiei să-l urmărească și în curând a plecat pe drum.

Călătoria a început pe 10 mai, în timp ce Papadimitriou circula prin Scoția și Anglia, cu 35-75 de mile pe zi, a spus CNN. Apoi, a luat un feribot către Olanda și a continuat prin Germania, apoi prin Austria și pe coasta de est a Italiei, unde s-a urcat pe un feribot pentru Patras, apoi a continuat spre Atena. De-a lungul drumului, a străbătut „câmpuri și păduri”, a relatat CNN, menționând că Papadimitriou și-a făcut timp în fiecare zi să scrie despre progresul său și să-și țină la curent familia. De asemenea, el a contactat prietenii și cunoscuții din țările prin care a trecut și care i-au oferit „ un pat și un duș ”, ca alternativă la campingul său.

Papadimitriou a declarat pentru CNN: „Ca persoană relativ introvertită, am fost forțat să ies din zona mea de confort, în sensul că, dacă nu aș face unele lucruri, nu aș avea unde să stau, nu aș avea apă. M-a obligat să am acele interacțiuni și să mă întind. ”

La 27 iunie, la aproape 50 de zile de când a pornit la drum, a sosit înapoi acasă, unde familia sa împreună cu zeci de prieteni, precum și străini compleți care îi urmăreau progresul, așteptau să-i sărbătorească sosirea.

„A fost foarte emoționant. Venind dintr-o familie cu doi părinți care au fost foarte aventuroși în anii lor mai tineri, am pășit pe urmele lor, cred că este foarte emoționant pentru ei și, evident, îmi oferă mult sens. Dar cred că, dacă este ceva, au simțit ușurare”, a declarat Papadimitriou pentru CNN.

După întoarcerea acasă, Papadimitriou a plecat acum din Atena pentru o slujbă de vară

El a spus pentru CNN: „Cred că m-am îmbunătățit ca persoană, sunt mai încrezător în mine, sunt mai încrezător în abilitățile mele. Dacă nu știam că am făcut călătoria și m-ai întreba acum dacă aș putea, aș spune nu, cum aș putea face toate aceste lucruri? ”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto