Povestea unui tânăr care a mers 3.500 de kilometri cu bicicleta pentru a se întoarce acasă, după ce toate zborurile au fost anulate din cauza pandemiei

Redactor:
Florentina Dinu
Povestea unui tânăr care a mers 3.500 de kilometri cu bicicleta pentru a se întoarce acasă, după ce toate zborurile au fost anulate din cauza pandemiei

Kleon Papadimitriou, un student de 20 de ani de la Universitatea Aberdeen din Scoția, a decis că va pleca cu bicicleta înapoi la Atena, Grecia, după ce toate zborurile au fost anulate din cauza pandemiei coronavirusului, adăugând că traseul de 3.500 de kilometri a fost parcurs in 48 de zile.

Papadimitriou a declarat pentru CNN: „Am învățat multe lucruri despre mine, despre limitele mele, despre punctele mele forte și punctele mele slabe. Și aș spune că sper ca această călătorie să fi inspirat cel puțin încă o persoană să iasă din zona lor de confort și să încerce ceva nou, ceva mare. ”

Zborurile i-au fost anulate, așadar și-a organizat călătoria spre casă

După ce trei dintre zborurile pe care le-a rezervat pentru a ajunge acasă în Grecia au fost anulate, el a declarat pentru CNN că „până la 1 aprilie știam că voi petrece cel puțin luna următoare în carantină în Aberdeen” și a decis să-și facă drum spre casă, cercetând ce ar avea nevoie, pregătindu-și călătoria, cumpărând o bicicletă și consumabile, inclusiv cort, sac de dormit, pâine, conserve și sardine și unt de arahide și le-a spus părinților și prietenilor săi despre planurile sale. Tatăl său a sugerat o aplicație care să îi permită familiei să-l urmărească și în curând a plecat pe drum.

Călătoria a început pe 10 mai, în timp ce Papadimitriou circula prin Scoția și Anglia, cu 35-75 de mile pe zi, a spus CNN. Apoi, a luat un feribot către Olanda și a continuat prin Germania, apoi prin Austria și pe coasta de est a Italiei, unde s-a urcat pe un feribot pentru Patras, apoi a continuat spre Atena. De-a lungul drumului, a străbătut „câmpuri și păduri”, a relatat CNN, menționând că Papadimitriou și-a făcut timp în fiecare zi să scrie despre progresul său și să-și țină la curent familia. De asemenea, el a contactat prietenii și cunoscuții din țările prin care a trecut și care i-au oferit „ un pat și un duș ”, ca alternativă la campingul său.

Papadimitriou a declarat pentru CNN: „Ca persoană relativ introvertită, am fost forțat să ies din zona mea de confort, în sensul că, dacă nu aș face unele lucruri, nu aș avea unde să stau, nu aș avea apă. M-a obligat să am acele interacțiuni și să mă întind. ”

La 27 iunie, la aproape 50 de zile de când a pornit la drum, a sosit înapoi acasă, unde familia sa împreună cu zeci de prieteni, precum și străini compleți care îi urmăreau progresul, așteptau să-i sărbătorească sosirea.

„A fost foarte emoționant. Venind dintr-o familie cu doi părinți care au fost foarte aventuroși în anii lor mai tineri, am pășit pe urmele lor, cred că este foarte emoționant pentru ei și, evident, îmi oferă mult sens. Dar cred că, dacă este ceva, au simțit ușurare”, a declarat Papadimitriou pentru CNN.

După întoarcerea acasă, Papadimitriou a plecat acum din Atena pentru o slujbă de vară

El a spus pentru CNN: „Cred că m-am îmbunătățit ca persoană, sunt mai încrezător în mine, sunt mai încrezător în abilitățile mele. Dacă nu știam că am făcut călătoria și m-ai întreba acum dacă aș putea, aș spune nu, cum aș putea face toate aceste lucruri? ”

 

Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
George Burcea o face praf pe Andreea Bălan! Ce mesaje i-a trimis artista lui Keo...
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Gigi Becali nu se uită la bani pentru fetele lui! Ce cadou fabulos de 300.000...
Se ridică RESTRICŢIILE în România! Anunţul făcut în urmă cu puţin timp
CORONAVIRUS 18 aprilie. Situaţia pe judeţe. Doar 5 judeţe au peste 100 de cazuri noi....
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
Dragostea pentru muncă, dusă la extrem. Un tată și-a botezat copilul „Departamentul de Comunicare Statistică”
George Burcea o face praf pe Andreea Bălan! Ce mesaje i-a trimis artista lui Keo...
Detalii NEȘTIUTE din viața Zoiei Ceaușescu ies ACUM la iveală. Totul despre întâlnirile amoroase SUPRAVEGHEATE...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Record pentru toți românii care au astfel de pensii: nu s-a mai întâmplat așa ceva...
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Este din nou DOLIU în muzica populară din România: A murit RĂPUS DE CORONAVIRUS
Cele mai nocive sortimente de cafea pentru inimă. De evitat!
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte...
Inchide