Gabriela Firea, după ce Florentin Pandele l-a sunat pe Ludovic Orban în noaptea alegerilor: ”L-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat”

Gabriela Firea, după ce Florentin Pandele l-a sunat pe Ludovic Orban în noaptea alegerilor: ”L-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat”
Gabriela Firea, după ce Florentin Pandele l-a sunat pe Ludovic Orban în noaptea alegerilor: ”L-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat”

Gabriela Firea declară – după ce a fost înfrântă de Nicușor Dan în bătălia electorală dusă pentru ocuparea fotoliului de Primar General al Capitalei – că nu ”fuge de răspundere” și că nu are de ce să se rușineze din moment ce a obținut un număr foarte mare de voturi din partea bucureștenilor.

Pe de altă parte, Firea a adus în discuție și faptul că nu a făcut declarații imediat după anunțarea primelor rezultate exit-poll, însă a dezvăluit și care au fost întrebările pe care soțul său, Florentin Pandele, i le-a adresat premierului Ludovic Orban – într-o discuție telefonică – chiar în noaptea alegerilor.

”În timpul săptămânii s-a luat această decizie de către echipa de comunicare (n.red. – de a nu da declarații imediat după închiderea urnelor și primul exit-poll), să urmăresc exit-poll-ul la primărie sau la PSD București și să se facă declarații de către conducerea națională în legătură cu ce s-a întâmplat în toată țara. Dacă ar fi fost un rezultat bun al exit-poll-ului, să vin în jurul orei 21.30, după declarațiile oficiale, să facem și noi împreună declarații de presă. Așa s-a stabilit”, spune Gabriela Firea.

Gabriela Firea: ”L-a sunat pe domnul Orban și l-a întrebat de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative…”

S-a discutat și se discută foarte mult pe marginea telefonului dat de Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul Gabrielei Firea, lui Ludovic Orban.

Florentin Pandele a fost vizibil afectat de înfrângerea suferită de Gabriela Firea în fața lui Nicușor Dan, întrebându-l pe premierul României de ce a ”demonizat-o” pe Gabriela Firea și de ce a ”demolat-o” prin intermediul unei ”campanii negative”. Potrivit Gabrielei Firea, Ludovic Orban a răspuns că nu a fost vorba decât despre declarații politice, atât și nimic mai mult.

”Să știți că eu nu fug de răspundere, n-am fugit niciodată de răspundere și nu am de ce să mă rușinez, am obținut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie bazată numai pe minciuni la adresa mea. Că am o caracatiță… Eu vreau să văd caracatița, când va ajunge domnul Dan și va căuta caracatița, va chema caracatița la ședință. Nu există o caracatiță, acelea au fost minciuni de campanie, de altfel, când soțul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor și l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, e convins că a făcut bine, e convins că pentru bucureșteni e mai bine să fie domnul Dan față de mine, care inclusiv (sic!) adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă și de implicare? Și domnul Orban a zis: «Măi, Florine, dar erau declarații politice». OK! Dacă în cazul unor declarații politice poți să demolezi un om și poți să spui numai minciuni, atunci această politică este murdară”, a declarat Gabriela Firea.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Diego Maradona. Ce s-a descoperit după...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
A început deszăpezirea pe Transfăgărășan! Când ar putea fi permisă circulația?