Gabriela Firea, după ce Florentin Pandele l-a sunat pe Ludovic Orban în noaptea alegerilor: ”L-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat”

Gabriela Firea, după ce Florentin Pandele l-a sunat pe Ludovic Orban în noaptea alegerilor: ”L-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat”
Gabriela Firea, după ce Florentin Pandele l-a sunat pe Ludovic Orban în noaptea alegerilor: ”L-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat”

Gabriela Firea declară – după ce a fost înfrântă de Nicușor Dan în bătălia electorală dusă pentru ocuparea fotoliului de Primar General al Capitalei – că nu ”fuge de răspundere” și că nu are de ce să se rușineze din moment ce a obținut un număr foarte mare de voturi din partea bucureștenilor.

Pe de altă parte, Firea a adus în discuție și faptul că nu a făcut declarații imediat după anunțarea primelor rezultate exit-poll, însă a dezvăluit și care au fost întrebările pe care soțul său, Florentin Pandele, i le-a adresat premierului Ludovic Orban – într-o discuție telefonică – chiar în noaptea alegerilor.

”În timpul săptămânii s-a luat această decizie de către echipa de comunicare (n.red. – de a nu da declarații imediat după închiderea urnelor și primul exit-poll), să urmăresc exit-poll-ul la primărie sau la PSD București și să se facă declarații de către conducerea națională în legătură cu ce s-a întâmplat în toată țara. Dacă ar fi fost un rezultat bun al exit-poll-ului, să vin în jurul orei 21.30, după declarațiile oficiale, să facem și noi împreună declarații de presă. Așa s-a stabilit”, spune Gabriela Firea.

Gabriela Firea: ”L-a sunat pe domnul Orban și l-a întrebat de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative…”

S-a discutat și se discută foarte mult pe marginea telefonului dat de Florentin Pandele, primarul din Voluntari și soțul Gabrielei Firea, lui Ludovic Orban.

Florentin Pandele a fost vizibil afectat de înfrângerea suferită de Gabriela Firea în fața lui Nicușor Dan, întrebându-l pe premierul României de ce a ”demonizat-o” pe Gabriela Firea și de ce a ”demolat-o” prin intermediul unei ”campanii negative”. Potrivit Gabrielei Firea, Ludovic Orban a răspuns că nu a fost vorba decât despre declarații politice, atât și nimic mai mult.

”Să știți că eu nu fug de răspundere, n-am fugit niciodată de răspundere și nu am de ce să mă rușinez, am obținut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie bazată numai pe minciuni la adresa mea. Că am o caracatiță… Eu vreau să văd caracatița, când va ajunge domnul Dan și va căuta caracatița, va chema caracatița la ședință. Nu există o caracatiță, acelea au fost minciuni de campanie, de altfel, când soțul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor și l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, e convins că a făcut bine, e convins că pentru bucureșteni e mai bine să fie domnul Dan față de mine, care inclusiv (sic!) adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă și de implicare? Și domnul Orban a zis: «Măi, Florine, dar erau declarații politice». OK! Dacă în cazul unor declarații politice poți să demolezi un om și poți să spui numai minciuni, atunci această politică este murdară”, a declarat Gabriela Firea.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului