Grupul Kindred promovează intens Jocul Responsabil (P)

Grupul Kindred promovează intens Jocul Responsabil (P)
Grupul Kindred promovează intens Jocul Responsabil
Publicat: 10/11/2022, 16:31
Actualizat: 10/11/2022, 16:35

Kindred Group, una dintre cele mai importante companii din domeniul jocurilor de noroc, prezentă în țara noastră cu brandurile licențiate ONJN Unibet și Vlad Cazino, depune eforturi considerabile pentru a promova un joc responsabil. Una din țintele principale ale companiei este ca jocurile de noroc să fie strict o sursă de distracție, iar veniturile companiei provenite din partea utilizatorilor aflați în grupa de risc să tindă spre zero până la finalul anului 2023.

Kindred a făcut jocurile de noroc mai interesante în ultimele două decenii prin numeroase inovații aduse și a mizat tot timpul pentru distracție responsabilă. Din păcate, pentru un mic procent dintre utilizatori acestea riscă să devină dăunătoare, motiv pentru care Kindred a transformat într-o prioritate promovarea unui Joc Responsabil, strict ca sursă de distracție.

„Activitatea noastră este ghidată de ambiția ca zero la sută din veniturile platformelor noastre să fie generate din jocuri de noroc dăunătoare până la finalul anului 2023”, a transmis compania Kindred Group.

Un pas din acest proces este transparența când vine vorba despre veniturile provenite de la jucători cu risc ridicat. De asemenea, Kindred comunică public și ponderea utilizatorilor care își schimbă în mod pozitiv comportamentul după ce au fost depistați în sistemul de prevenire.

Din datele făcute publice de Kindred Group se poate observa cum în prezent doar 3.8% din veniturile companiei de pe trimestrul 3 din 2022 au provenit de la jucători aflați în grupa de mare risc. Este o îmbunătățire față de aceeași perioadă din 2020, când procentul era de 4.4%.

În plus, în cazul a 82.6% dintre utilizatorii din trimestrul 3 2022 s-a putut vedea o îmbunătățire după ce au intrat în procesul de detecție și au primit sprijin pentru a evita jocul compulsiv și excesele nedorite. Ca o comparație, procentajul era de 64.9% în trimestrul trei din 2021.

Kindred Group încearcă să detecteze din timp persoanele cu risc

Prevenția este mult mai bună decât vindecarea, iar acesta este și conceptul pe care Kindred Group îl aplică atunci când vine vorba despre nedoritele excese la jocuri de noroc. Încă din 2012, grupul a creat un sistem care alertează echipa responsabilă în cazul în care un client prezintă semne de comportament dăunător.

Acesta se numește PS-EDS, iar în momentul în care un client este detectat că ar fi în grupa de risc este abordat în mod pro-activ de către echipa responsabilă, pentru a i se oferi un sprijin solid cât mai devreme posibil, pentru a minimiza riscul de a depăși o anumită limită.

Astfel, utilizatorii sunt împărțiți în patru categorii

  1. Parior de distracție – Este genul de jucător care pariază strict de distracție și care vede această activitate ca fiind relaxantă, una ce îl destinde de la rutina zilnică. Privește jocurile de noroc strict ca pe oricare altă activitate distractivă, cum ar fi săritul cu parașuta ori hikingul;
  1. Jucători cu risc scăzut – Sunt detectați de sistemele Kindred. Lor li se oferă materiale pentru înțelegerea jocurilor de noroc responsabile;
  1. Jucători cu risc mediu – Echipa Kindred interacționează cu clienții prin intermediul mesajelor, e-mail ori apeluri pentru a sprijini în mod pro-activ utilizarea instrumentelor de control pentru a lua o pauză mai lungă de la produsele sau serviciile companiei. În cazul a 84.7% dintre cei implicați s-a simțit un efect de îmbunătățire;
  1. Jucători cu risc ridicat – Kindred efectuează acțiuni pentru a minimiza potențialul negativ. Se poate ajunge până la închiderea contului, iar utilizatorul primește informații pentru a accesa serviciile de asistență ori centrele de tratament.

Conform studiilor, în jur de 2% dintre cei care practică jocuri de noroc fac parte din categoria de risc ridicat, însă oricine simte nevoia poate apela la ajutor specializat și instrumente specifice în așa fel încât să se poată distra în mod responsabil.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $....
Babs, apariție răvășitoare pe un iaht din Dubai. Fosta iubită a lui Dorian Popa i-a...
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O teorie controversată răstoarnă tot ce știam despre Univers. Am trăi, de fapt, într-un vid...
Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste...
CHINURILE prin care a trecut vedeta pentru a avea copii. Doctorii nu-i dădeau șanse să...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu....
"Aș vrea să te strâng în brațe". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant...
Poveste de dragoste cu final tragic! Tânără în vârstă de 21 de ani, ucisă cu...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Rusia a câştigat mai mult teritoriu în 2024 decât a pierdut în timpul contraofensivei ucrainene....
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
Rămâi fără certificat de înmatriculare. Toți șoferii sunt verificați. Nu scapă nimeni
Băsescu, previziuni pentru Capitală: Firea nu are nicio șansă
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Alergătorii de elită trăiesc mai mult, au descoperit oamenii de știință
×