Cum alegi BLUGII perfecți pentru silueta ta? Un ghid al croielilor care se vor potrivi perfect (P)

Cum alegi BLUGII perfecți pentru silueta ta? Un ghid al croielilor care se vor potrivi perfect (P)
Cum alegi BLUGII perfecți pentru silueta ta? Un ghid al croielilor care se vor potrivi perfect
Publicat: 19/04/2024, 17:10
Actualizat: 19/04/2024, 17:26

Cauți perechea perfectă de blugi care să îți evidențieze garderoba, să îți ofere încredere în sine și să se potrivească perfect formei corpului? Ei bine, din fericire în universul plin de culoare al blugilor de damă, fiecare femeie își va găsi un model.

Pentru a te ajuta să alegi noua pereche preferată de pantaloni din denim, în ghidul de mai jos vei regăsi câteva recomandări care îți vor ușura sarcina. Vei afla în detaliu ce blugi sunt potriviți pentru o anumită siluetă și ce croieli se poartă în acest sezon.

Magia formelor – ce blugi sunt mai versatili?

Șoldurile mai late sunt o parte naturală a figurii feminine. Poți folosi acest avantaj atunci când vrei să concepi outfituri bine proporționate, de efect potrivite pentru ieșiri în parc, la cumpărături sau întâlniri cu prietenii. Hai să vedem  um alegi blugi de damă corect.

Blugii bootcut sau ușor evazați creează un echilibru vizual și pot fi integrați în numeroase stilizări de femeile care iubesc confortul. Cu aceste modele vei beneficia de libertate maximă de mișcare. Alege să îi combini cu topuri, bluze, hanorace și cu teniși comozi. Vei concepe outfituri cu accente streetwear, pe care le poți personaliza cum poftești cu diferite accesorii. Aceeași blugi pot fi soluții salvatoare pentru momente cand ai nevoie de outfituri informale. Combină-i cu cămăși subțiri sau sacouri și pantofi stiletto de efect, vei fi surprinsă plăcut cu această abordare îndrăzneață.

Dacă ai șolduri late poți pune silueta în valoare alegând blugi drepți sau modelele cu talie înaltă. Aceste modele aduc în garderobă echilibru și o estetică distinsă. Vei simți aceste haine atât de comode, că le vei iubi de la prima purtare!
Pantalonii în culori închise și cu efect spălat vor fi perfecți pentru tine. Doar asigură-te că un modelul ales nu are buzunare și broderii în jurul șoldurilor, deoarece atrag atenția de la celelalte articole vestimentare. Poți combina jeanșii negri, albaștri gri sau bleumarin cu topuri albe, deschise sau pastel, dacă îți dorești  un look proaspăt și cu bluze ori alte haine în nuanțe puternice de verde, roșu sau cu imprimeuri, dacă vrei un outfit dinamic.

Ce blugi să sunt potriviți pentru outfituri casual lejere?

Datorită blugilor potriviți, poți crea cu ușurință outfituri dinamice, comode perfecte pentru a te simți bine în timpul liber. Indiferent de activitatea pe care dorești să o realizezi cu modele skinny, bootcut, flare vei reuși să aduci un aer detașat ținutelor pe care le concepi.

Alege mărimea corect. Este important ca blugii să se potrivească perfect siluetei tale și să nu fie prea strâmți sau prea largi pentru a te bucura avantajele lor estetice. Astfel selectați aduc și un plus de confort, deci vei fi fericită ori de câte ori îi porți.

Blugii drepți îți fac picioarele să para mai lungi și pot atrage atenția de la coapse, îi poți combina cu bluze și sacouri casual și mocasini simpli. Te vei simți minunat când alegi o astfel de combinație. Pentru că sunt versatili poți combina blugii drepți preferați cu bluze simple sau hanorace cu buzunare ample și pantofi sport. Asocierea, cu caracter urban îți va permite să ai libertate maximă de mișcare pe parcursul întregi zile.

Jeanșii – pantaloni care crează siluete de excepție

Dacă alegi perechea potrivită de jeanși, vei putea crea imediat un outfit impresionant. Aceste articole vestimentare sunt cunoscute pentru versatilitatea ridicată. Pot fi purtați cu bluze scurte, cu bocanci înalți și cu geci biker, dar și cu topuri comode, sacouri office  și pantofi cu toc. Nu este nicio îndoială că sunt parteneri de bază, dacă vrei să creezi outfituri de impact. Pentru multe femei, și pentru tine, sunt prima alegere pentru momentele cand vrei sa te simți bine și să strălucești.

Pantalonii din denim perfect asortați sunt foarte confortabili de purtat și oferă libertatea necesară de mișcare în fiecare zi. Este important să te simți bine în ei și să te bucuri atunci când îi porți, mai ales că unii blugi îți pot pune în valoare creativitatea și îți permit sa te exprimi.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Medicul unei femei de 114 ani spune ce am putea face cu toții pentru a...
Cutremurător! Celebrul actor a fost ucis în timp ce a încercat să oprească un jaf
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
O femeie care a ieșit la plimbare la marginea orașului a descoperit o comoară cu...
S-a elucidat misterul OZN-ului de pe pe fundul Mării Baltice. Ce au descoperit savanții: „Am...
Suferințele prin care a trecut soția lui Iosif Rotariu în ultimele luni: A ajuns să...
Cele mai căutate apartamente de către românii care vor să-și cumpere o locuință. Schimbări pe...
Armata, din nou obligatorie? Ce se întâmplă dacă cineva îl refuză: „Un viitor mai periculos”
Cum arată o biserică românească în Houston, America. Cât de frumoasă este clădirea! Românii se...
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Iei amendă dacă depășești cu 1 km/h viteza maximă? Cum contești sancțiunea?
Ştefan Birtalan, dublu campion mondial şi cel mai bun handbalist al lumii timp de trei...
Descoperire MAJORĂ! Cei care fumează CANABIS sunt de 2 ori mai...
România a pierdut un înger. Marea DOAMNĂ s-a stins. A lăsat în urmă un gol...
3 zodii care trec foarte repede peste despărțire. Își găsesc alt partener imediat
Primele imagini de la cununia religioasă a lui Vincenzo Aiello. Fostul concurent de la Chefi...
VIDEO Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit...
Cosmin, dezamăgit de faptul că Ștefania a fost interesată de preferințele lui Antoni. “Evident că...
Vești bune pentru Radu Mazăre! Fostul primar al Constanței iese din închisoare după cinci ani
BANCUL ZILEI. Servitoarea familiei Bulă este concediată. – Doamna Bubulina, înainte de a pleca vreau...
Originea câmpului magnetic al Soarelui ar fi fost în sfârșit descoperită
×