Patrioți sau europeni? Cum trebuie să fie viitorii EUROPARLAMENTARI în viziunea lui Firea

Patrioți sau europeni? Cum trebuie să fie viitorii EUROPARLAMENTARI în viziunea lui Firea
Publicat: 14/03/2019, 16:03

„Sunt o persoană care a fost atașată permanent valorilor europene, chiar în această perioadă este o întreagă efervescență, atât în tară, cât și în Europa, în vederea organizării alegerilor pentru Parlamentul European. Aud din ce în ce mai des întrebarea, ce fel de persoane trebuie să trimită națiunile în PE, dacă trebuie sa fie patrioți sau buni europeni. (…) Trebuie să ieșim în stradă, să vorbim cu cetățenii și cu siguranță vom afla răspunsul la întrebarea ce fel de oameni trebuie sa trimitem în PE, patrioți sau europeni. Deopotrivă, aș da eu răspunsul”, a declarat primarul Capitalei.

Al VIII-lea Summit european al regiunilor și orașelor se desfășoară joi și vineri la București, în contextul deținerii de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene.

Alegerile europarlamentare vor avea loc pe 26 mai.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă la Ialomița că în aproximativ două săptămâni va publica lista PSD pentru alegerile parlamentare. Candidații social-democrați, a mai spus Liviu Dragnea, trebuie să fie „patrioți în fiecare celulă a corpului” și să cunoască cel puțin o limbă străină.

Foto: Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase