TRĂIASCĂ România Mare, Unită, Suverană! Sebastian GHIȚĂ deschide lista candidaților PRU la EUROPARLAMENTARE

Redactor:
Politic
TRĂIASCĂ România Mare, Unită, Suverană! Sebastian GHIȚĂ deschide lista candidaților PRU la EUROPARLAMENTARE
„Bandele Rezist sunt lăsate SĂ ATACE judecători și miniștri". Vezi mesajul lui Ghiță

„Sebastian Ghiță, românul care a lovit la temelia noii Securități, care a devoalat Sistemul și unitatea „de elită” a DNA, care a militat pentru o Românie a românilor și care a devenit țintă și e hăituit pentru că a avut curajul de a spune adevărul, deschide lista candidaților PRU la alegerile europarlamentare”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PRU.

Fostul deputat Sebastian Ghiță a transmis și un mesaj la lansarea candidaților PRU.

„Cine vreți să vorbească în numele românilor? Strănii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat! Campania pentru europarlamentare nu e despre Europa, e despre noi, despre români. Ce teme vreau sa abordăm în această campanie și la care să ne răspundă și slugile lui Soros de la Uniunea Scufundăm România: poziția față de imigranți. De ce nu dăm cetățenie românilor din Republica Moldova? România este creștină, nu umplem țara de moschei!

Cine i-a permis lui Tudorel Toader să accepte ideea unui procuror european? Grupul infracțional organizat și condus de Laura Codruța Kovesi a distrus elitele! Azi bandele Rezist sunt lăsate să atace judecători și miniștri și să se urce pe gardurile Parlamentului! România va fi o țară în care pământurile și pădurile vor trebui să revină statului român! România va fi o țară unde se vor naște copii români! Acum, copiii români se nasc în străinătate! România va fi o țară unde românii vor beneficia de resursele solului și subsolului. Trebuie exploatate în interiorul României, nu în beneficiul jefuitorilor străini! România își va exprima suveranitatea. Nu vreau să ajungem un ducat al luxemburghezilor de la Bruxelles!

Strig din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare, Unită, Suverană!”, este mesajul lui Sebastian Ghiță.

Candidații PRU la alegerile europarlamentare sunt Sebstian Ghiță, Bogdan Diaconu (n.r. președintele partidului), Andrei Piticaș, Ionuț Stuparu, Ioan Constantinescu, Sorin Deac, Narcis Someșfelean, Ștefan Lungu, Laura Vicol, Radu Cristescu, Dumitru Bădrăgan, Rudi Bugă și Florian Milea Diaconu, potrivit postării.

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a respins, sâmbătă, contestația formulată de reprezentanții Alianței PRM + PRU la decizia BEC privind înscrierea în alegerile europarlamentare. Liderul PRU Bogdan Diaconu a afirmat că formațiunea va avea candidați proprii.
 
Curtea de Apel Ploiești a revocat, joi, și ultimul mandat de arestare preventivă emis pe numele lui Sebastian Ghiță, care este în continuare refugiat în Serbia. Fostul deputat a declarat că, odată cu această decizie, societatea reușește să se „așeze” și că trebuie găsită o soluție pentru a fi evitate astfel de situații și pe viitor. Totodată, acesta a spus că nu se va întoarce în România.
 
Foto: Partidul România UNită/ Facebook

 

Inchide