ALEGERI LOCALE 2020. Candidat USR-PLUS, speriat de sms-uri electorale. Ce mesaj l-a determinat pe Radu Panait să depună plângere la Poliție

ALEGERI LOCALE 2020. Candidat USR-PLUS, speriat de sms-uri electorale. Ce mesaj l-a determinat pe Radu Panait să depună plângere la Poliție
ALEGERI LOCALE 2020. Candidat USR-PLUS, speriat de sms-uri electorale. Ce mesaj l-a determinat pe Radu Panait să depună plângere la Poliție / Sursa FOTO: https://www.facebook.com/radupanait
Publicat: 27/09/2020, 16:19

Probleme în aceste alegeri locale pentru candidații USR-PLUS. La Sau Mare, Radu Panait, din partea USR-PLUS, a depus plângere pentru că a fost „atacat” de indivizi necunoscuți cu mai multe sms-uri!

Speriat de mesajele primite, pe care le consideră defăimătoare la adresa sa, Radu Panait s-a adresat Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, în care solicită să se ancheteze cele semnalate.

Am primit sub forma unui mesaj text pe telefonul mobil un mesaj cu următorul conţinut «Aruncaţi biblia oameni buni, eu sunt religia voastră de zi cu zi! NU aveţi nevoie de altceva decât de Radu Panait». Acest mesaj, pe lângă că este o incitare la ură şi discriminare, este şi contravenţie prevăzut la Legea 115/2015, respectiv se continuă propaganda electorală, deşi legea interzice acest lucru în ziua alegerilor”, scrie Radu Panait în plângerea depusă.

Candidatul USR-PLUS a solicitat identificarea celor care au trimis mesajele, considerând că se urmăreşte discreditarea sa electorală, şi tragerea acestora la răspundere penală.

Reprezentanţii Biroului de presă al IPJ Satu Mare au confirmat că plângerea a fost înregistrată şi se fac verificări: „Se va stabili în urma verificărilor dacă sesizarea este de natură penală sau contravenţională”.