ALEGERI LOCALE 2020. Eugen Tomac, dezamăgit de cum a decurs campania electorală. Ce reproșuri are liderul PMP

ALEGERI LOCALE 2020. Eugen Tomac, dezamăgit de cum a decurs campania electorală. Ce reproșuri are liderul PMP
ALEGERI LOCALE 2020. Eugen Tomac, dezamăgit de cum a decurs campania electorală. Ce reproșuri are liderul PMP / Sursa FOTO: https://img.wall-street.ro
Publicat: 27/09/2020, 20:26

Președintele PMP, Eugen Tomac, se declară dezamăgit de cum a decurs campania electorală din acest an. Europarlamentarul a spus că regretă faptul că nu a existat o competiţie politică, ci una de „sport politic”.

Nu prea a existat luptă, din păcate”, a reacționat Eugen Tomac la momentul în care a ajuns la sediul de campanie al PSD.

Eugen Tomac: „Un atac frontal la adresa democrației”

Liderul PMP consideră că „am avut parte de un atac frontal la adresa democraţiei, pentru că competiţia în sine înseamnă dezbatere. Uitaţi-vă ce se întâmplă în SUA acum, uitaţi-vă la orice capitală europeană! În primul şi în primul rând, cetăţenii trebuie să ştie exact ce pot oferi cei care îşi doresc să deţină poziţii de conducere. Or, noi am asistat mai mult la o competiţie de sport politic decât la o competiţie politică, dar asta este situaţia, vom vedea exact ce vor decide românii”.

În opinia lui Eugen Tomac,faptul în sine că avem un singur rând de alegeri şi nu două tururi de scrutin, cum se desfăşoară în toată Europa, ne afectează enorm, ne afectează în primul rând şi fragilizează democraţia”.

Eugen Tomac, optimist și încrezător înainte de rezultatele finale

La sosirea la sediul de campanie al PMP, Eugen Tomac s-a declarat „optimist şi încrezător” în ceea ce priveşte rezultatul pe care partidul său îl va obţine la alegerile locale.

PMP a făcut ceea ce trebuie, candidăm în 2.436 de localităţi, cred că este un test important, sunt încrezător în discernământul cetăţenilor români, recunoscător celor care au venit astăzi la vot şi ne-au acordat încrederea. Sunt optimist şi încrezător pentru că suntem singurul partid care nu a făcut niciun fel de înţelegere ascunsă sau nu a pus interesul unor persoane deasupra interesului comunităţii”, a precizat Eugen Tomac.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase