Nicolae Robu, resemnat după înfrângere: Am dormit așa de bine! Nu e nicio supărare. Eu nu am furat, sunt ultra-cinstit

Redactor:
Ana Matei
Nicolae Robu, resemnat după înfrângere: Am dormit așa de bine! Nu e nicio supărare. Eu nu am furat, sunt ultra-cinstit
Nicolae Robu, încă o lovitură cruntă după ce a pierdut alegerile locale. A fost trimis în judecată alături de fostul edil, Gheorghe Ciuhandu. Prejudiciul se ridică la 10 milioane de euro
Nicolae Robu este resemnat după înfrângerea de la alegerile locale. Fostul primar nu are ce să-și reproșeze după mandatul pe care l-a petrecut la Primăria Timișoarei și acceptă că aceasta este voința cetățenilor, despre care consideră că nu au fost mulțumiți în ceea ce privește ideea de modernizare rapidă: „Am înțeles foarte clar că abordarea aceasta de transformare în forță, de modernizare în forță a orașului nu este pe placul timișorenilor”, este modul lui Robu de a-și explica înfrângerea. 

Cu 23% mai puțini timișoreni l-au votat anul acesta pr Robu, comparativ cu alegerile din 2016, cifre care l-au făcut să înțeleagă pe fostul primar că a greșit la nivel de abordare. Totuși, Nicolae Rou spune că este împăcat cu activitatea sa de primar.  

Robu: Eu îmi văd de viața mea cu seninătate

„Eu sunt foarte împăcat cu modul în care mi-am exercitat prerogativele, așa cum sunt foarte împăcat cu ce am lăsat în urma mea. Unde mergi în oraș vezi realizări care țin de exercitarea de către mine a acestor funcții importante, de rector, respectiv primar, drept urmare nu-i nicio problemă. Am înțeles foarte clar că abordarea aceasta de transformare în forță, de modernizare în forță a orașului nu este pe placul timișorenilor, dacă doar 30 la sută m-au votat. Data trecută am obținut 53%, înseamnă că cetățenii își doresc altceva, este dreptul domniilor lor să-și dorească altceva, eu îmi văd de viața mea cu seninătate”, a declarat Robu.

Nicolae Robu spune că este cinstit și că nu are ce să-și reproșeze:

„Eu nu am furat, sunt ultra-cinstit, sunt sâcâit pentru două maghernițe unde n-am nicio vină. Eu am adus în proprietatea publică clădiri foarte valoroase, dar am fost calomniat în permanență, dar lumea s-a lămurit că sunt cinstit. Nu pot explica altfel decât prin faptul că am deranjat cu aceste lucrări care s-au finalizat în termen și au fost foarte multe. De dragul Timișoarei am pus la supraimpozitare 2000 de proprietari de clădiri istorice pentru că trebuia să pregătesc orașul pentru exercitarea de Capitală Europeană a Culturii, am dat drumul la lucrări foarte grele. Eu am făcut-o de dragul orașului, n-am făcut-o cu socoteli asupra impactului la alegeri”, a declarat Robu la Digi24.

Nicolae Robu: Eu zic că las un oraș într-o stare foarte bună. Nu e nicio supărare

Nicolae Robu a refuzat să vorbească despre adversarul politic Dominic Fritz și a menționat că a dormit bine după ce și-a aflat înfrângerea.

„Lumea, în stradă, mi-a fost incredibil de favorabilă. Dar se pare că există un segment de populație în comunitatea noastră care nu e prezent în stradă, ci care s-a manifestat în mediul online și probabil că acel segment nu mă agreează. Am dormit așa de bine că nu am reușit să postez. Am adormit cu telefonul în mână. Eu zic că las un oraș într-o stare foarte bună. Nu e nicio supărare. Eu sunt foarte fair-play, însă am un principiu: nu vorbesc despre adversari”.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
FOTO, Loredana Groza, imagini total indecente! S-a filmat aproape goală complet la masaj
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
EA a fost rivala Elenei Ceaușescu, pe care soția dictatorului o ura de moarte. Cum...
COMENTARIU Lelia Munteanu. Cum s-a ajuns în Israel de la peste 9.000 la sub 1.000...
Ursula von der Leyen: Livrarea potenţialelor vaccinuri COVID-19 către ţările UE ar putea începe în...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
A MURIT! Este vorba despre o vedeta din trustul PRO TV
De ce femeile POSTEAZĂ sau trimit fotografii aproape NUD cu ele. Ce nu știu BĂRBAȚII
Mama Luizei Melencu și-a strigat durerea. A ajuns la capătul puterilor și a lăsat un...
Anunț pentru toți românii de la bloc cu centrale termice de apartament. Cum faci economie...
Moşii de Toamnă 2020 sau Sâmbăta Morţilor: Ce este bine să dai de pomană în...
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Care este meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates. Zeci de...
Doinița Oancea, imagine total neașteptată! În sânii goi și plină de tatuaje pe internet
×
Inchide