Marcel Ciolacu: „Votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile!”

Marcel Ciolacu: „Votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile!”
Marcel Ciolacu: „Votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile!” / Foto: Mediafax
Publicat: 07/12/2020, 15:25

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, într-o postare pe pagina personală de Facebook, că președintele Iohannis nu și-a înțeles atribuțiile și votul este cea mai aspră palmă democratică.

„Votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile! Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci care au eșuat atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic. Este nevoie de specialiști și de soluții, iar PSD a demonstrat că este creditat de români cu încrederea necesară pentru a traversa criza sanitară și economică”, a scris Ciolacu pe Facebook.

În plus, el le-a mulțumit partidelor europene din familia socialistă pentru susținerea efortului PSD.

„Mulțumesc partidelor europene din familia socialistă pentru susținerea efortului nostru de reconstrucție și modernizare, ceea ce ne demonstrează că parcursul PSD este unul corect.

Este victoria voastră. Este victoria celor care ați rezistat. Care nu v-ați lăsat intimidați. Care nu ați cedat niciun milimetru. Care ați crezut și ați luptat până la capăt! Știu că în ultimele luni ați simțit ca și mine nedreptatea urii revărsate, săptămână de săptămână, de la pupitrul prezidențial”, a scris el.

Marcel Ciolacu nu respinge ideea unor discuții cu AUR: „Românii au întotdeauna dreptate când votează”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat duminică seara, că nu exclude posibilitatea unor discuții cu partidul cu ideologie naționalistă AUR, care, potrivit exit-poll-ului realizat de Avangarde, are șanse să devină partid parlamentar. „Românii au întotdeauna dreptate când votează”, a precizat Ciolacu.

Ciolacu: Esența politicii este să discuți cu toți actorii politici.

„Esența politicii este să discuți cu toți actorii politici. Am anunțat în campanie că nu vom avea o discuție cu PNL. Nu cunosc cât de controversat este domnul Simion, nu am avut timp în această campanie să studiez ceilalți competitori. Dar românii au întotdeauna dreptate când votează. Vom avea o discuție cu toate forțele politice”, a declarat Ciolacu, la Digi24.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult