EMAG BLACK FRIDAY 2013. De BLACK FRIDAY, EMAG speră că 4,2 milioane de români vor profita de reduceri de până la 80%

Publicat: 22/11/2013, 08:01
Actualizat: 29/07/2014, 19:25

BLACK FRIDAY 2013 EMAG. EMAG a anunțat că, de BLACK FRIDAY 2013, va afișa portofoliul de reduceri în dimineața zilei de vineri, 22 noiembrie.

BLACK FRIDAY UPDATE.Pe lângă smartphoneuri, tablete, televizoare și electrocasnice,EMAGinclude în oferta de anul acesta deBLACK FRIDAY2013și mașini. Astfel, deBLACKFRIDAY2013,EMAGoferă Dacia Duster 1.5 dCi 110 CP 4X4 la doar 16.299 euro, redus cu 1.300 de euro. În plus, EMAG mai oferă deBLACK FRIDAY2013și Dacia Logan 1.2 16V 75 CP la 5.811 euro, redus cu 1.800 de euro. Stocul a fost deja epuizat la o mașină străină, Ford Focus 1.0 EcoBoost 100 CP, pe care EMAG cerea 10.999 de euro, redus cu 5.636 de euro față de prețul normal.

BLACK FRIDAY UPDATE. EMAG a publicat ofertele de BLACK FRIDAY pe site, în jurul orei 7.15. Din oferta EMAG de BLACK FRIDAY 2013 nu lipsesc tabletele (Google Nexus 7.7″ la doar 600 lei, redus cu 25%), dar nici televizoarele (LED SMART TV 3D Philips, diagonala 117 cm la doar 2799 lei, redus cu 26%), frigiderele (Frigider Arctic, AD 255+, 228 L, Clasa A+ la doar 750 lei, redus cu 25%) sau chiar mașinile (Dacia Duster 1.5 dCi 110 CP 4X4 la doar 16299 euro, redus cu 1300 de euro). Multe dintre produse s-au epuizat la doar câteva minute după ce oferta a fost publicată.

BLACK FRIDAY UPDATE. George Buhnici, prezentatorul emisiunii I LIKE IT de la PRO TV, a publicat pe blogul său OFERTA de REDUCERI de BLACK FRIDAY de la EMAG. Iată mai jos câteva dintre cele mai tentante oferte de BLACK FRIDAY de la EMAG:

BLACK FRIDAY UPDATE.EMAG nu a publicat încă ofertele de BLACK FRIDAY, însă a pus pe site un filmuleț impresionant, în care anunță stocul disponibil pentru BLACK FRIDAY. Pe lângă laptopuri, smartphoneuri și tablete, EMAG oferă reduceri substanțiale chiar și la automobile, după cum se poate observa din clipul de mai jos.

BLACK FRIDAY 2013. Oferte PUBLICATE. eMAG, Flanco, evoMAG, Altex taie prețurile la tablete, televizoare, laptopuri, telefoane, calculatoare, aparate foto. CUM ARATĂ DEPOZITELE de BLACK FRIDAY. VIDEO

Cel mai mare retailer online din România, EMAG, va începe campania Black Friday pe 22 noiembrie. Reducerile vor ajunge până la 80%, a anunțat Iulian Stanciu, directorul executiv al eMAG. El a mai spus că vor fi reduceri în valoare de 75 milioane de lei la toate categoriile de produse oferite de eMAG și Flanco.

Compania a luat decizia să dea startul mai devreme la Black Friday 2013 deoarece este mai bine atât pentru angajații săi, cât și pentru clienți, potrivit lui Stanciu. „De 1 decembrie, zi liberă, oamenii se vor bucura de produsele comandate cu ocazia Black Friday„, potrivit lui Stanciu.

Datele unui studiu comandat de Dante International arată că 4,2 milioane de români intenționează să cumpere produse în timpul campaniei de reduceri, dublu față de 2012. „Dintre aceștia, 58% vor să cumpere de la eMAG și Flanco. Principalele trei categori de produse vizate sunt electrocanice mici, haine și televizoare”, a spus Stanciu, care a adăugat că s-au investit 500.000 de euro în servere și platforma web a magazinului online. „Ne așteptăm la 200.000 de comenzi de BLACK FRIDAY 2013, peste 4 milioane de vizitatori unici și vânzări de 98 milioane de lei”, a spus Stanciu, care precizat că valoarea cumulată a reducerilor în magazinele Flanco și pe emag.ro se ridică la 75 milioane de lei.

Pentru ziua de 22 noiembrie, retailerul țintește vânzări de 22 milioane de euro, dublu față de 2011. Vor fi scoase la ofertă 250.000 de produse, majoritatea fiind lansate pe piață în 2013. „Vrem să spulberăm mitul potrivit căruia Black Friday este doar un prilej de lichidarea stocurilor vechi. Cel putin trei sferturi din produsele pe care eMAG le va scoate la ofertă au fost lansate în 2013″, a mai spus Stanciu.

Întrebat cum comentează faptul că unii clienți susțin că retailerii scumpesc produsele înainte de Black Friday pentru a avea apoi de unde reduce prețurile, cu ocazia evenimentului, Stanciu a spus că acest lucru nu este adevărat. „Cine face asta își dă foc la valiză”, a spus el. Șeful eMAG admite însă că uneori se fac greșeli, neintenționate, și că prețurile sunt afișate greșit.

Livrările pentru toți clienții se vor face până pe 1 decembrie, prin FAN Courier. eMAG estimează că va livra 30.000 de colete pe zi.

eMAG a anunțat că a investit 500.000 de euro în servere și servicii web, pentru ca site-ul să nu cadă din cauza traficului mare pe care îl va înregistra.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului