REGULAMENTUL CONCURSULUI „Ia-ți porția de lectură de la gândul.info!”

REGULAMENTUL CONCURSULUI Ia-ți porția de lectură de la gândul.info!
Publicat: 30/05/2013, 15:45
Actualizat: 29/07/2014, 17:15

Art. 1. Organizator

S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., cu sediul în București, Str. Aurel Vlaicu, nr 62 – 66, Etaj 6, Camera 42, Sector 2, înregistrată la Registrul Comerțului nr. J40/6876/2010, având codul unic de înregistrare RO 27189522.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării Concursului, cu mențiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoștința participanților și a publicului cu cel puțin 24 de ore înainte de a intra în vigoare.

Participanții și publicul vor fi înștiințați de orice modificare prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2. Durata Concursului și aria de desfășurare

Concursul „Ia-ți porția de lectură de la gândul.info!” (denumit în continuare „Concurs”) va începe pe data de 30 mai 2013, ora 16.00 și va dura până la data de 9 iunie 2013, ora 18.00. Concursul are valabilitate pe întreg teritoriul României.

Art. 3. Condițiile de participare

Concursul se desfășoară exclusiv pe Internet, pe contul gândul.info de pe platforma socială Facebook.

Are drept de participare orice utilizator de internet care îndeplinește toate condițiile de mai jos:

  • este cetățean român sau cetățean străin rezident în România
  • este fan al paginii gândul.info pe platforma socială Facebook
  • are ca nume de utilizator numele si prenumele sau real
  • posteaza o explicatie foto a fotografiei propuse in ziua respectiva și adună cât mai multe like-uri la varianta propusă de el până la ora 18.00 a zilei următoare
  • este de acord cu publicarea numelui pe contul Facebook al gândul.info, în cazul în care este desemnat câștigător al Concursului
  • confirmă că a citit și a înțeles prezentul Regulament Oficial și că este de acord în totalitate cu termenii și condițiile precizate de acesta.

Nu pot participa la această promoție angajații Mediafax Group sau ai partenerilor implicati in aceasta campanie, soții/soțiile, precum si rudele de gradul I ale acestora.

Dreptul de participare la Concurs este anulat automat în situația în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale sau dacă Organizatorul consideră că a încercat să fraudeze mecanismul de Concurs.

Art.4. Protecția datelor personale

Prin inscrierea in cadrul concursului „Ia-ți porția de lectură de la gândul.info!” orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a S.C. MEDIAFAX GROUP S.A., persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul nr. 18663

Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.

S.C. MEDIAFAX GROUP S.A.prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).

Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Datele cu caracter personal prelucrate in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului.

La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator.

Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor, iar S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. nu va raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.

Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bucuresti, str. Aurel Vlaicu, nr. 62-66, sector 2, Etaj 6, Camera 42.

Daca unele date furnizate sunt incorecte, participantii sunt rugati sa informeze Organizatorul cat mai curand posibil.

Art. 5. Mecanismul Concursului

Pentru a participa la Concurs, un utilizator trebuie:

– să acceseze contul gândul.info de pe platforma socială Facebook

– să dea LIKE paginii gândul.info în cazul în care nu a dat deja

– sa posteze o explicatie foto a fotografiei propuse in ziua respectiva de Gandul

– sa adune cât mai multe like-uri la varianta propusa de el pana a doua zi, la ora 18.00

Participantul cu cele mai multe like-uri adunate la comentariul adaugat de el până la ora 18.00 a zilei urmatoare va primi un pachet de 2 cărți.

În cazul în care sunt 2 (doua) comentarii la egalitate, redacția gândul.info îl va desemna câștigător pe cel considerat a fi mai creativ dintre acestea.

Pentru a fi luați în considerare la desemnarea câștigătorilor, participanții la Concurs trebuie să îndeplinească toate condițiile de participare menționate la art.3 al prezentului Regulament și să respecte mecanismul de concurs.

Art. 6. Premii

În cadrul acestei campanii se vor acorda 10 (zece) pachete formate din câte 2 (doua) cărți fiecare.

Valoarea fiecarui pachet de carti oferit drept premiu este de 60 lei (TVA inclus).

Premiile nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor în bani sau alte produse ori servicii.

Art. 7. Desemnarea și anunțarea câștigătorilor

Câștigătorii vor fi desemnați ‏în fiecare zi de concurs de organizatorii acestuia pe pagina de Facebook a gândul.info.

De asemenea, câștigătorii vor fi notificați prin intermediul platformei Facebook.

In situația în care castigatorul are domiciliul in Bucuresti, acesta va veni sa isi ridice premiul personal, de la sediul organizatorului: Str. Aurel Vlaicu nr. 62 – 64, Sector 2, cod 020097, Bucuresti. In caz contrar, premiul va fi expediat la adresa declarată, pe cheltuiala organizatoruluii.

În cazul în care câștigătorul nu deține dreptul legal de a avea carte de identitate/ buletin de identitate (nu a împlinit vârsta de 14 ani), acesta va intra în posesia premiului numai cu acordul scris al reprezentantului legal (parinte, tutore, curator) care va semna si conventia de acordare a premiului.

Organizatorul nu va oferi contravaloarea în bani a premiilor.

Validarea câștigătorilor se va face în baza unui act de identitate, ca verificare a corectitudinii datelor personale completate de participant în momentul înscrierii în Concurs.

Un utilizator va putea câștiga un singur premiu din concurs.

În cazul în care un câștigător a furnizat date de contact eronate sau nu poate fi contactat în interval de 48 de ore de la anunțarea lui, premiul se va acorda următorului utilizator cu cele mai multe like-uri strânse la comentariul făcut la „fotografia zilei”.

Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării răspunsurilor din motive care nu țin de el.

Organizatorul își rezervă dreptul de a publica numele câștigătorilor Concursului și de a se folosi de imaginea acestora în scopuri publicitare. Acordarea premiilor poate fi un eveniment public.

Organizatorul poate solicita câștigătorilor acordul pentru a publica materiale audio, foto și video cu ei.

Organizatorul va verifica prin metode proprii corectitudinea participanților și îi va descalifica pe cei a căror activitate în cadrul Concursului va fi considerată drept fraudă.

Orice tentativă de fraudare (incluzând, dar nu limitându-se la spam, phishing, utilizarea unor extensii de browser care au adus avantaje pe altă cale decât pe cea specificată în regulament, utilizarea unor programe care au același rol etc.), atrage dupa sine eliminarea din Concurs a concurentului respectiv. Acesta acceptă prin prezentul Regulament faptul că nu are dreptul la niciun fel de explicație din partea Organizatorului în momentul în care acesta consideră că respectivul cont a fost valorificat prin fraudă.

Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru problemele legate de conexiunea la internet a participanților, precum și pentru problemele cauzate de ISP-ul folosit de Organizator.

Art. 8. Informarea publicului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, la adresa web http://www.gandul.info/regulament-concurs, dar și prin solicitare pe adresa Organizatorului.

Participarea la acest Concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.

Art. 9. Întreruperea Concursului

Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forță majoră sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunțe publicul prin intermediul secțiunii de concurs de pe contul www.gandul.info de pe Facebook.

Art. 10. Taxe și impozite

Organizatorul campaniei nu are obligatia de a calcula, retine la sursa si vira catre bugetul de stat cota de 16% reprezentand impozitul pe veniturile obtinute din acordarea premiului, intrucat fiecare premiu are o valoare mai mica decat valoarea neimpozabila de 600 leim conform disp. art.77 alin.4 din Codul Fiscal al Romaniei.

Art. 11. Litigii

În cazul unor litigii apărute între S.C. MEDIAFAX GROUP S.A. și participanții la Concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă.

Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor de judecata din raza teritoriala a sediului social al Organizatorului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Vot decisiv în Senatul SUA pentru interzicerea TikTok. Ce se întâmplă acum?