CORONAVIRUS. Liviu Vârciu: „Sunt păzit de jandarmi / Aveți grijă și credeți-mă că nu e de glumit”

CORONAVIRUS. Liviu Vârciu: „Sunt păzit de jandarmi / Aveți grijă și credeți-mă că nu e de glumit”
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu
Publicat: 23/06/2020, 11:34

După ce săptămâna trecută mai multe vedete de la Antena 1 au fost confirmate cu Covid-19, așa cum Gândul.ro a relatat în exclusivitate, Liviu Vârciu a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram pentru a-i liniști pe fanii săi.

„Dragii mei, sunt bine, vă mulțumesc mult pentru mesaje. Nu am nimic. Eu mi-am făcut testul COVID și mi-a ieșit negativ. Jumătatea mea chelioasă e pozitiv, dar e bine și el, nu are niciun simptom. Eu sunt acasă, păzit de jandarmi până marți, în autoizolare, nu am voie să ies. Dar sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Aveți grijă, purtați mască, nu e de glumit. Mă întrebau «Știi pe vreunul care are COVID?». «Nu, nu știu pe nimeni». E, știu pe toată lumea acum. Aveți grijă și credeți-mă că nu e de glumit. Purtați mască”, a scris Liviu Vârciu pe Instagram.

Val de infectări la Antena 1

GÂNDUL.RO A DEZVĂLUIT ÎN EXCLUSIVITATE că Marcel Pavel, Ozana Barabancea și alte vedete de la emisiunea „Te cunosc de undeva” au coronavirus.

Cântăreața Ami, care a filmat alături de Marcel Pavel și colegii infectați, nu este infectată cu COVID-19, după cum relevă testele.

Ami se află în prezent în izolare la domiciliu. Imediat după ce a aflat rezultatele testelor pentru coronavirus, vedeta a vorbit pe Facebook despre experiența ei.

Ami, alături de Bobo: „Prietenul meu din izolare”

„Prietenul meu de izolare pentru următoarea săptămână în care trebuie să stăm cuminți în casă, așa cum ni s-a comunicat. Din fericire, testul meu Covid-19 a ieșit negativ. Însă, gândul meu este alături de colegii mei de la Te cunosc de undeva care au fost testati pozitiv. Le trimit toată energia mea pozitivă și abia aștept să ne revedem sănătoși și bucuroși ca să ne putem continua filmările pentru noul sezon TCDU! Pupici de la mine si Bobo”, a transmis Ami pe rețelele de socializare.